22h risteily

22h risteily mahdollisuuden tarjoaa mm. Tallink Baltic Princess risteilyllä Tallinnaan.

Baltic Princess tarjoaa 22 tunnin loman aikataululla, jossa laiva lähtee Helsingistä 18:30, saapuu Tallinnaan 22:00, lähtee Tallinnasta 13:00, ja saapuu takaisin Helsinkiin 16:30.

Baltic Princess on yksi Tallinkin uusimpia ja parhaimpia risteilylaivoja, ja se tarjoaa tasokkaan majoituksen, paljon palveluja ja laajan valikoiman viihdettä.

Ravintolavalikoima laivalla koostuu viidestä eri ravintolasta: Gourmet Baltic Princess (tasokas à la carte ravintola viinivaihtoehtoineen), Russian à la carte Katarina (venäläisen keittiön parhaimmisto), Grill House (iso ravintola joka tarjoaa laajan valikoiman grillattuja liharuokia), Buffet Tallink (laivan isoin ravintola, buffet herkkuruokia), ja Cafeteria (pieniä purtavia ja juotavia).

Näiden ravintoloiden lisäksi laivalla on neljä erilaista baaria, ja kolme tanssiravintolaa.

Laivakokemukseen kuuluu olennaisesti myös ostosten teko, ja Baltic Princess laivalla löytyvät mm. elintarvikkeisiin, makeisiin ja tuliaisjuomiin erikoistunut Supermarket, kosmetiikkaa ja parfyymeja tarjoava Cosmetic Boutique, kuin myös vaatteita ja matkamuistoja myyvä Boutique.

Erilaisia kokouksia ja muita tilaisuuksia varten laivalla on kaiken kaikkiaan 9 eri kokoustilaa joissa on 450 kokouspaikkaa aulatiloineen.

Suurimpaan tarjolla olevista tiloista voi mahduttaa jopa 324 kokousvieraan ryhmän kerrallaan.

Laivalla on tarjolla myös sauna-osasto, jonka tiloissa on kaksi tilaussaunaa, ja myös yleiset saunat sekä miehille että naisille ja uima-altaat lapsille ja aikuisille.

Tallink laivoille tyypilliseen tapaan laivalla on paljon järjestettyä viihdykettä asiakkaille.


Voit tutustua viimeisimpään listaan tarjolla olevasta viihdykkeestä osoitteessa www.tallinksilja.com/web/fi/baltic-princess-viihdekalenteri.