Aalef kirjakauppa

Aalef kirjakauppa on varsinkin tekniikkaan ja talouteen keskittynyt kirjakauppa joka tarjoaa varsinkin Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston opinnoissa tarvittavia kirjoja.

Aalefin kirjakauppa tunnetaan alueellaan varsinkin myymälänsä tarjoamasta erikoisemmasta ja harvinaisesta kirjallisuudesta.

Tämä tarkoittaa varsinkin kirjoja, joita on vaikea löytää muualta, varsinkin tekniikan ja talouden alojen kirjoissa.

Myymälässä olevasta valikoimasta löytyy normaalisti noin 400 nimikkeen valikoima kauppatieteistä tekniikan eri aloille, mukaanlukien töissä tarvittavat erikoiskirjat.

Kirjakauppa myy myös myymälästään erilaisia toimistotarvikkeita. Jos tarvitset suurempia eriä, Aalef pystyy toimittaaan normaalisti nopeastikin tällaiset erät.

Teknillisen Yliopiston opiskelijoille suunnattuun palveluun kuuluvat erilaiset luentomonisteet jotka saat myymälästä niin käteisellä, pankkikortilla kuin luottokortillakin tai tilille ostamalla.

Voit tarkastaa mitä luentomuistiinpanoja myymälä tarjoaa Aalefin nettisivuilta löytyvällä Opintomateriaalit -sivulta.

Myös Teknillisen Yliopiston väitöskirjat löytyvät myymälästä, ja voit selailla niiden saatavuutta nettisivuilta LTY:n julkaisut -sivulta. Voit tilata näitä väitöskirjoja myös sähköpostitse.

Aalef Bookline
Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta
www.aalef.fi

Aalef myy lisäksi collegeja, T-paidat ja muita tuotteita Lappeenranta University of Technology -painatuksella.


Näiden tuotevalikoiman voit tarkastaa nettisivujen PR-tuotteet -sivulta.