Air Baltic Wien

Air Baltic Wien lennot ovat yksi suosituimmista tavoista päästä Suomesta Itävallan pääkaupunkiin.

Air Balticin lentoja Wieniin on tarjolla Suomesta Helsingistä, Turusta,Tampereelta, Rovaniemestä, Oulusta, Lappeenrannasta, ja Kuopiosta olevilta lähdöiltä, Riiassa tapahtuvan välilaskun kautta.

Lisäksi voit helposti matkustaa ensin lyhyen lauttamatkan Tallinnaan ja sieltä yhtiön koneella kohti Wienin kaupunkia.

Air Baltic, virallisesti ‘airBaltic’ yhtiö on Latvian kansallinen lentoyhtiö, jonka perustivat SAS ja Latvian valtio vuonna 1995, mutta nykyisin firma on täysin latvialaisten omistuksessa.

airBaltic 737-300 Wienin lentokenttä

KUVA: Air Baltic lentoyhtiön 737-300 kone portilla Wienin lentokentällä.

Lentoyhtiö on perustamisestaan kasvattanut nopeasti markkinaosuuttaan varsinkin Euroopan sisäisessä liikenteessä, ja esimerkiksi vuonna 2011 lentoyhtiötä käytti yli 3,3 miljoonaa asiakasta.

airBaltic tarjoaa Suomesta Riian kautta mahdollisuuden lentää kaikkiaan noin 80:een eri kohteeseen, Wienin ohella.

Yksi tärkeimmistä syistä siihen miksi lentoyhtiö on kasvattanut markkinaosuuttaan Euroopan reiteillä, kuten lennoilla Wieniin, on hinta, sillä lentoyhtiö operoi pääasiassa ns. halpalentoyhtiö-pohjaisesti.

Toinen halpalentoyhtiö, jota voit käyttää Suomesta Wieniin lennoilla on Air Berlin (www.airberlin.com), joka lentää Helsingistä Wieniin Saksan kohteiden kautta yhden välilaskun (useimmiten Dusseldorfin tai Berlin – Tegel kentillä) avulla.


Air Baltic tarjoaa hinnat ja aikataulutiedot netin kautta osoitteessa www.airbaltic.com, myös suomenkielellä.