Alaskan risteily

Resursseja ja työkaluja Alaskan risteily varausten tekoon ja parhaiden hintojen ja monipuolisimman valikoiman löytämiseen.

Cruise Critic – Risteilyarvostelut
www.cruisecritic.com/ports/area.cfm?area=1

Englanninkielinen Cruise Criticin avulla voit lukea arvosteluja sekä sivuston toimittajien tekeminä Alaskaan suuntautuneiden risteilyjen osalta, että palautetta eri risteilyistä varsinaisilta asiakkailta.

Kun viimeksi tarkistin sivuston Alaska laivaristeilyjen suhteen, se tuotti 1651 asiakaspalautetta ja useita toimituksen tekemiä artikkeleita eri risteilyistä.

Tarjolla on myös keskustelufoorumi, jossa voit lukea muiden keskusteluja Alaskan laivaristeilyistä, ja mahdollisesti kysyä oman kysymyksesi risteilyjen suhteen.

Kayak risteilyjen hintavertailu
www.kayak.com/cruises

Kayak tarjoaa palvelun, jonka avulla voit vertailla Alaskassa tapahtuvia risteilyjä hinnoiltaan ja reiteiltään helposti toisiinsa.

Palvelu on englanninkielinen (suomenkielinen versio ei kata risteilyjä), ja voit käyttää käännösapuna vaikkapa Google Translate (google.fi/translate) palvelua, joka on ilmainen.

Kun viimeksi tarkistin palvelun Alaskan erilaisten risteilyjen suhteen, se palautti hintatiedot 107:stä eri risteilystä alueella (kesäkuiselle lähdölle).

Voit suodattaa hakua edelleen esimerkiksi risteilyfirman perusteella, risteilyn pituuden perusteella, huonetyypin perusteella, Alaskan osan perusteella jossa risteily tapahtuu.


Palvelussa on lisäksi mahdollista kaventaa hintahaitaria, jonka olet valmis maksamaan risteilystä Alaskassa.