Alex Park hotelli Lahti (SULJETTU)

Alex Park hotelli Lahti toimi ihanteellisella paikalla, Lahden kauppatorin laidalla, kaikkien keskeisten nähtävyyksien lähellä. Hotelli lopetti toimintansa vuonna 2011.

Alex Park tarjosi kaikkiaan 137 huoneen valikoiman, jotka oli nykyaikaisesti varusteltu, ja lisäksi tarjolla oli 9 ylellisesti varusteltua sviittiä, joista kolmessa oli mukana oma saunansa.

Kussakin huoneessa oli mahdollista käyttää (maksullista) Hotel Highway -laajakaistapalvelua, ja kokousvieraita varten myös kokoustiloissa oli tarjolla langaton nopea internet yhteys.

Alex Park hotelli Lahti

Kuva: Alex Park Hotelli nähtynä Lahden pääkadulta, Aleksanterinkadulta, aivan “Hakkapeliittain kotiinpaluu” monumentin läheltä. Kauppatori sijaitsee kuvasta oikealle.

Hotellista löytyi allergikoille omat kerrokset.

Majoituspaikan yhteydessä toimi useampiakin ravintoloita ja kahviloita, kuten Café Alex, ruokaravintola Brasserie Alex, molemmat hotellin katutasossa, sekä Bistro, joka oli ihanteellinen ruokapaikka myös eri kokoisille ryhmille.

Illan viihde-elämää varten hotellin tiloista löytyi Alex Dance, jossa usein esiintyi tunnettuja viihdyttäjiä, sekä Skumppa, joka on urbaani baari keskellä kaupunkia.

Alex Park Hotel
Aleksanterinkatu 6
15110 Lahti

Kokous- ja ryhmävieraita silmälläpitäen hotellin rakennuksesta löytyi 6 erilaista kokoustilaa ja 3 ryhmätyötilaa.


Nämä monipuoliset tilat oli tarkoitettu varsinkin kokouskäyttöön, koulutus-tapahtumiin, sekä suurempiinkin seminaareihin ja banketteihin.