Apollo matkat

Apollo matkat on Kuoni Nordicin, yhden Pohjoismaiden suurimmista matkanjärjestäjistä, Suomen tytäryhtiö.

Viime vuosina firma on listattu viidenneksi suurimmaksi matkanjärjestäjäksi Suomessa, noin 50 000 järjestetyn pakettimatkansa ansiosta.

Yrityksen emoyhtiö, Kuoni Nordic, joka on osa sveitsiläistä/monikansallista matkakonsernia ja jonka pääkonttori on Tukholmassa, järjestää yhteenlaskettuna matkat yli 1 000 000 matkustajalle vuosittain eri Pohjoismaissa, noin 1 000 työntekijän voimin.

Apollon toiminta alkoi Suomessa vuonna 2010, ja lähes kaikki sen kautta järjestetyt matkat ovat valmismatkoja, joissa asiakkaiden rahat on aina turvattu firman asettamalla vakuudella. Voit kuitenkin ostaa myös pelkät lennot matkanjärjestäjän kautta.

Samaan yritysryhmittymään Apollon kanssa kuuluu myös mm. Playitas lomakeskus Fuerteventuralla, Kanarian saarilla sekä tilauslentoyhtiö Novair.

Suomalaisten suosikkikohteisiin Apollon, jonka nettisivusto löytyy osoitteesta apollomatkat.fi, kautta tilatuille valmismatkoille kuuluvat:

Bulgaria
Karibia
Kreeta
Koh Lanta
Rodos
Santorini
Tala Bay

Näiden kohteiden lisäksi Apollon erikoisosaamiseen kuuluvat lomatyypeistä rantalomat, yhdistelmälomat, häämatkat, teemalomat, golfmatkat, ryhmämatkat, sekä aktiivilomat.

Näistä häämatkat on tarkoitettu nostamaan mahdollisimman paljon työstä jota tällaisen valmismatkan suunnitteluun kuuluu pois hääparin harteilta, luoden pehmeän aloituksen yhteiselle taipaleelle.

Apollo pyrkii löytämään hääpareille täydellisiä lomakohteita tasokkailla hotelleilla, jotka luovat sopivat puitteet tälle tärkeälle yhteiselle ajalle.

Samaan teemaan kuuluvat myös suositut teemalomat, joissa Apollon valmismatkana tarjotaan pakettia esimerkiksi ohjelmantäyteisestä kulttuurilomailusta tai rentouttavasta spa-lomasta.

Monet golfin harrastajat lentävät varsinkin Suomen talven aikaan aurinkoisiin kohteisiin, jossa voi parhaiten yhdistää golfin aurinkolomaan.

Tähän tarpeeseen matkanjärjestäjältä on tarjolla “Golf by Apollo” palvelu, jolla pystyt helposti jatkamaan pelikautta läpi talven, esimerkiksi Espanjan Kanariansaarten viheriöillä.

Yksi keskeisistä asiakasryhmistä Apollolle ovat erilaiset ryhmät, esimerkiksi työporukat tai urheiluseurat treenimatkoineen.

Apollon yksi erikoisosaamisesta on järjestää toimiva valmistamatka tällaisille ryhmille, tehden muutoin monimutkaisesta matkanjärjestelystä huolettoman, puhelinsoiton päässä olevan tapahtuman.


Apollo osaa myös aktiivilomat, ja yhtiön omistuksessa on oma aktiivilomakohde, Espanjan Fuerteventuran Playitas Resort, jossa mahdollisten urheilulajien valikoima on vaikuttavan kokoinen.