Asunnot Thaimaa

Katsaus tarjolla oleviin asunnot Thaimaa nettityökaluihin ja resursseihin, kuten Acute Realty asunnonvälityksen nettisivustoon.

LongStayers.com Thaimaa vuokra-asunnot
www.longstayers.com

Longstayers nettisivusto, joka on tarjolla myös suomenkielisenä versiona, tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia kohteita Thaimaan suurimmissa kaupungeissa.

Kohteisiin kuuluvat niin

  • kerrostalo-asunnot,
  • huvilat,
  • vierastalot, kuin
  • omakotitalotkin.

Tarjolla on päivävuokrattavia, viikkovuokrattavia, kuin kuukausipohjaisesti vuokralle tarjolla olevia kohteitakin.

AsuntoThaimaasta – Hua Hin
www.asuntothaimaasta.fi

AsuntoThaimaasta on suomalaisen rakennusyhtiön Thaimaan projektin sivusto, jonka kautta on mahdollista tutustua Hua Hin alueella olevaan firman kohdetarjontaan.

Yhtiön omistajilla on tausta suomalaisesta Rakennusliike Ripatista (www.ripatti.fi), ja Suomen myynti hoituu suomalaisen välittäjän avustuksella.

Jos haluamasi sijainti ostoa varten maassa ei ole juuri Hua Hin, kannattaa sivustoon kuitenkin tutustua hintojen, designin, ja palvelujen vertailun vuoksi, ja sen tarjoaman oheisinformaation kannalta.

Thai Apartment – Acute Realty Co
www.thaiapartment.com

Acute Realty asunnonvälitys yrityksen englanninkielinen Thaimaan asuntojen, huviloiden, ja omakotitalojen etsintä palvelu kattaa sekä vuokrattavat että myytävät kohteet.

Voit vuokrattavien kohteiden, jotka ovat tyypillisesti joustavuudessaan suomalaisten suosikkeja, suhteen valita sekä valmiiksi kalustetuista että kalustamattomista kohteista.

Haut voi sijainnin lisäksi kohdistaa myös hintatason ja asunnon koon suhteen.

Palvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2000, kattaa parhaiten Bangkokin alueen vuokrattavat ja myytävät kohteet.


Jos tarvitset käännösapua sivujen englanninkieliseen tekstiin, yksi hyvä apuväline on ilmainen Google kääntäjä-palvelu osoitteessa translate.google.fi.