Atlantis hotelli

Atlantis hotelli Dubaissa on Palm Jumeirahin, keinotekoisen saaren, kohokohta, ja se koostuu 1 373 vierashuoneesta ja 166 sviitistä.

Hotelli on suunniteltu hienovaraisten merellisten ja Arabialaisten vaikutteiden pohjalta, ja hotelli ylikatsoo mahtavien näkymien saattelemana smaragdinsinisen Arabianlahden ja Palm Jumeirah saaren yli.

Video: Virallinen Atlantiksen esittelyvideo.

Yöpymismahdollisuuksiin kuuluvat myös ns. “Lost Chambers Sviitit”, joissa et näe meren yli, vaan suoraan mereen.

Näiden sviittien lattiasta-kattoon ikkunoiden kautta näet upean näkymän Ambassador Laguuniin jossa uiskentelee eksoottinen sekoitus merellistä elämää suoraan ikkunasi ohi.

Atlantikseen kuuluu myös Atlantis Spa kylpylä, joka on rakennettu kahteen kerrokseen, ja sisältää 27 hoitohuonetta, joissa voit hemmotella itseäsi laajalla kirjolla hoitoja ja kylpylätuotteita, kylpyvaihtoehtoineen ja vesiterapioineen.

“Dolphin Bay” Atlantiksen alueella on neljän ja puolen hehtaarin hehkeä trooppinen laguuni-alue, joka on tehty delfiinejä silmälläpitäen. Näiden laguunien alueella voit tutustua delfiineihin erilaisten interaktiivisten tapahtumien kautta.

Lomakyläkokemukseen kuuluu myös “Aquaventure”, joka on vesihuvipuisto Atlantiksen alueella.

Huvipuistoon kuuluu mm. erilaisia vesiliukumäkiä, kuten Ziggurat, ja voit myös tehdä yli 2 km pitkän jokiajelun tai koskilasku kokemuksen.

Atlantis, The Palm
Crescent Rd
Dubai, United Arab Emirates

Atlantiksen viralliset kotisivut, jotka ovat tarjolla vain englanninkielellä, ovat osoitteessa www.atlantisthepalm.com.


Voit tehdä varauksen kuin myös tutustua sivujen kautta koko lomakylä-alueeseen ennakolta, ja tarjolla on mm. alueen kartta.