Aulangon Lomakylä

Aulangon Lomakylä tarjoaa lomamökkejä, retkeilymajan, camping alueen, ja kokouspalvelut Hämeenlinnan lähellä, Aulangonjärven rannalla.

Lomakylän majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat saunallinen mökkimajoitus, lomamökki, perusmökki, ja majoitus retkeilymajassa.

Näistä 9-huoneinen ja 27 vuodepaikkainen retkeilymaja on mahdollista varata kokonaan ryhmän käyttöön, joka luo tiiviimmän tunnelman kuin majoitus erillisissä lomamökeissä.

Lomakylän tarjontaan kuuluvat luonnollisesti ravintola ja terassi palvelut, tilassa, johon mahtuu parhaimmillaan 150 henkilön ryhmä.

Ravintolasali toimii myös tilana erilaisille juhlille ja kokous tapahtumille, ja se on varustettu kokousvarustein, johon kuuluvat äänentoistolaitteisto, piirtoheitin ja videotykki kuin myös valkokangas.

Kokouspalvelut on mahdollista ostaa erilaisina paketteina, joihin kuuluvat mm. majoitus, kokouspalvelut, catering, sauna, ja virkistys vaihtoehdot.

Virkistys ja urheilumahdollisuuksiin alueella kuuluvat mm. kalastus Alangonjärvellä, kävelyretket maastossa, lumikenkäretket talvisin, sauvakävelyt…

…UKK-kävelytestit, Lomakylän kisat, kickbike-retket, ja erilaiset välinevuokraukset, joita lomakylä tarjoaa osana virkistysmahdollisuuksia.

Aulangon Lomakylä ja Kultaperho
Aulangon-Heikkiläntie 168
13900 Pekola/Hämeenlinna
www.aulangonlomakyla.fi

Suomalaiseen idylliseen lomakylä kokonaisuuteen kuuluvat luonnollisesti saunapalvelut.


Näitä palveluita löytyy kahden rantasaunan ja takkatuvan voimin, ja saunoista on helppo pulahtaa myös Aulangonjärven puhtaaseen veteen.