Aura Keskus Tartto

Aura Keskus Tartto on uimahalli, vesipuisto ja terveysklubi kaupungin keskustassa, ja sisältää mm. kuntokeskuksen, saunoja, ja valoterapiapalveluja.

Aura keskus avattiin vuonna 2001, ja siitä tuli nopeasti suosittu sekä paikallisten asukkaiden että virolaisten ja myös suomalaisten vierailijoiden keskuudessa virkistyspaikkana.

Keskus sisältää uima-altaan, vesipuiston, kuntokeskuksen, saunatilat, valoterapiatilat, aulan, sekä kahvilan. Kesäisin rakennuksesta löytyy myös suurikokoinen aurinkoterassi.

Aura Keskus Tartto

Kuva: Aura keskus vesipuiston pääsisäänkäynnin sisältämä puoli, kuvattuna kauppakeskus Zeppelinin rakennuksen viereltä.

Keskuksen palveluja käyttää vuosittain noin 350 000 kävijää, ja talviseen aikaan Aura keskuksen suosiota nostattavat varsinkin paikasta löytyvät valoterapiatilat.

Aura Keskus
Turu 10
Tartto 51014
www.aurakeskus.ee

Aura keskuksen uima-allas on kooltaan 25×50 m, ja se on avoinna ma-pe klo 6:30-22, ja la-su klo 9-22. Vesipuiston vesiliukumäet puolestaan ovat avoinna ma-pe klo 10-22, ja la-su klo 9-22.


Tiloista löytyvän kuntokeskuksen palveluihin kuuluvat myös jacuzzi sekä suomalaistyylinen, höyry-, sekä aromi-sauna. Kuntokeskus puoli on avoinna ma-pe klo 10-22 ja la-su klo 9-22.