Aurinkomatkat äkkilähdöt

Aurinkomatkat äkkilähdöt on lyhyen varoitusajan, lähipäivien/viikkojen matkoille alennettuja paikkoja erikoishintoihin ja erikoisehdoin.

Huomattavasti alennetuista hinnoista, mielenkiintoisista matkakohteista, ja satojen matkapakettien laajasta valikoimasta johtuen äkkilähdöistä on tullut yksi Aurinkomatkat matkatoimiston suosituimpia tuotteita.

Nopeuden lisäksi tällaiset paketit tekevät matkustamisen kohteeseen erittäin helpoksi, sillä kuhunkin valmismatka-äkkilähtöön sisältyy:

 • lennot aterioineen
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus
 • suomenkieliset opaspalvelut kohteessa

Äkkilähtöinä tarjolla olevat paketit ovat luettavissa 24h Aurinkomatkojen nettisivujen kautta, ja kun viimeksi kävin sivuilla, valittavissa oli kaikkiaan 834 erilaista äkkilähtö matkapakettia.

Kukin alennettu hinta on Aurinkomatkojen www-sivuilla ilmoitettu yhden aikuisen alkaen -hintana kahden hengen huoneessa.

Erikoishinnoittelustaan johtuen tekemääsi äkkilähtöjen varausta ei voi peruuttaa, ja maksat matkan kokonaisuudessaan jo matkaa varattaessa. Maksutapoihin kuuluvat esimerkiksi verkkopankkimaksut, luottokortit, Svea Osamaksu, Svea Lasku, sekä Aurinkomatkat Lomasäästö.

Näistä Aurinkomatkat Lomasäästö mahdollistaa sen, että maksat varaamasi loman kuukausittain erissä. Tarjolla on myös Aurinkotili-palvelu, jonka kautta voit saada matkasi rahoitukseen jopa 4000 euroa luottoa, 11-12 kk maksuajalla, kulutusluoton tavoin.

Aurinkomatkat äkkilähdöt nettipalvelu

Koska aurinkomatkoilla on niin laaja valikoima (834 kun viimeksi vierailin sivulla) erilaisia äkkilähtöjä, sinun kannattaa käyttää palvelusivun, osoitteessa Aurinkomatkat.fi/akkilahdot erilaisia apuvälineitä suodattaaksesi esiin haluamasi loman.

Useimmille äkkilähtöpaketti tarkoittaa lähtemistä matkalle lähipäivinä, joten lähimmät lähdöt löytääksesi käytä sivun vasemmassa laidassa olevaa “Päivän mukaan” tarjoukset listaavaa linkkiä, seuraava lähtö on listattuna ylinnä.

Voit järjestää kaikki yli 800 tarjous halvimman hinnan mukaan, tai siten, että kallein matkapaketti on järjestyksessän ylinnä/ensimmäisenä.

Nopeista valikoista löytyy myös useita muita pikavalikkoja, joilla voit järjestää tarjoukset muun muassa siten, että näet kaikki äkkilähdöt vain tiettyyn kohteeseen, kuten vaikkapa Itävaltaan tai Italiaan, tai pelkästään tietyn pituisille äkkilähtöpaketeille, kuten vaikkapa viikon pituisille lomille.

Kun viimeksi tarkistin kaikki tarjoukset läpi, eniten tarjouksia oli äkkilähdöissä ulkomaisista kohteista Kreikalle, ja suosituin äkkilähtömatkan pituus oli 7 vrk / 1 viikko.

Aurinkomatkat on luotettava toimija suomalaisten matkanjärjestäjien joukossa, sillä firmalla on yli 50 vuoden kokemus alalta (perustettu vuonna 1963), omaa noin 32% markkinaosuuden valmistamatkojen järjestäjien markkinoilla, ja nykyään yritys kuuluu Finnairin konserniin.

Äkkilähtöjen lisäksi matkatoimiston palveluvalikoimaan kuuluvat:


 • valmismatkat
 • pelkät lennot
 • hotellit
 • lento+hotelli-matkat
 • teemamatkat
 • risteilyt
 • aktiivilomat, kuten hiihto-, golf-, vaellus-, sukellus- ja maraton-lomat
 • räätälöidyt matkat
 • ryhmämatkat

Verkkokaupan lisäksi voit ostaa valmismatkan Aurinkomatkojen myyntitoimistolta Helsingissä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, ja Turussa, sekä puhelinmyynnin kautta.