Aurinkomatkat autonvuokraus

Aurinkomatkat autonvuokraus toimii yhteistyössä autonvuokraus yhteistyökumppanien Europcar ja Floridassa Alamo kanssa.

Autonvuokraus on yksi suosituimmista lisäpalveluista, joita Aurinkomatkojen varaajat käyttävät osana lomasuunnitelmiaan.

Vuokra-auton avulla on mahdollista joustavasti mm. matkustaa lomakohteesi lähikyliin tai vaikka kauemmaskin, ja tutustua laajemmalti elämänmenoon jota paikalliset viettävät, paikallisten ruokakulttuuriin sekä tietysti laajemmalti kohteen nähtävyyksiin.

Auton vuokraaminen Aurinkomatkojen kautta on mahdollista kätevimmin internetin avulla, muutaman klikkauksen myötä osana lomanvaraustasi.

Jotta voisit varata vuokra-auton firman ja sen yhteistyökumppanien kautta, tarvitset voimassa olevan luottokortin ja saat varauksesta varausvahvistuksen, jonka voit tulostaa matkalle mukaan itse.

Kaikkiin kohteisiin ei ole mahdollista saada vuokrau-autoa paikan päällä, mutta suurimpaan osaan kylläkin.

Koska autonvuokraamojen tarjolla oleva vuokrauskalusto on rajallinen, sinun kannattaa tehdä autonvaraus ajoissa, jotta saat juuri sellaisen auton jonka haluat, haluamallesi ajankohdalle.

Ajoissa varaamalla pääsee kiinni useimmiten myös parhaimpiin tarjouksiin.


Aurinkomatkojen ja Europcarin yhteinen virallinen autonvuokraus internet-sivusto toimii osoitteessa microsite.europcar.com/aurinkomatkat/, josta voit varata auton Aurinkomatkojen lomakohteisiin, kuten Espanjaan, Italiaan, ja Kreikkaan.