Aurinkomatkat Thaimaa

Aurinkomatkat Thaimaa lomakohteisiin kuuluvat Bangkok, Cha-Am, Hua Hin, Pattaya, ja Samui.

Aurinkomatkat (aurinkomatkat.fi) järjestää myös matkoja, joissa osa matkasta vietetään Bangkokissa, ja osa varsinaisissa rantalomakohteissa kuten Pattaya.

Kohteista Bangkok on suomalaisten kestosuosikki Thaimaan lomien suhteen, ja Aurinkomatkoilla on pitkä ja menestyksekäs historia matkojen järjestämiseen tähän “Aasian Venetsiaksi” usein kutsuttuun metropoliin.

Aurinkomatkojen valikoima Bangkokin hotellien suhteen koostuu usein kolmen tähden tai sitä parempien hotellien valikoimasta hyvillä sijainneilla, ja voit valita myös valikoimasta opastettuja retkiä Bangkokin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Cha-Am on puolestaan Aurinkomatkojen yksi perhe-lomakohteiden parhaimmistosta Thaimaassa, ja tarjoaa tropiikin aurinkoa ja Siaminlahden lämpimät vedet.

Useimmat Aurinkomatkojen Cha-Am hotelleista sijaitsevat aivan hiekkarannan äärellä, ja voit valita myös kylän keskustahotelleista.

Hua Hin puolestaan on Suomessakin tunnettu Thaimaan kuningasperheen lomanviettopaikkana, ja tarjoaa rauhallisempaa lomanviettoa varsinkin perheille.

Hua Hin on myös golfaajien paratiisi, tarjoten mm. puistomaisen Royal Hua Hin kentän, sekä kuusi muuta täysimittaista kenttää.

Pattayan matka on monille se aito Thaimaa-kokemus, ja kohde onkin maan suosituin lomakeskus, sijaiten aivan Siaminlahden rannalla.

Pattayan kokemuksiin kuuluvat varsinkin sen Jomtienrannan valkeat hiekat ja vilkas, legendaarinen yöelämä.

Golfaajia varten alueella on tasokkaita kenttiä, joihin lukeutuvat mm. Nick Faldon ja Jack Nicklauksen suunnittelemat kentät.


Samui on puolestaan luonnonkaunis saarikohde Thaimaassa, joka tarjoaa erittäin rauhallisen pohjoispäädyn ja sen vastapainona yöelämää pulppuavan Chaweng Beach ranta-alueen itäisellä rannikolla.