Autonvuokraus Florida

Autonvuokraus Florida kohteeseen on vuokraamoista mahdollista mm. Alamolta, Avikselta, Budgetilta, Europcarilta, Hertzilta, ja Sixtilta.

Floridasta löytyy myös maailman suosituin autonvuokraus kohde, Orlando, joka on yksi maailman johtavista perhelomakohteista.

Parhaiten löydät edullisia tarjouksia Floridan lomakohteista kohteeseen kuin kohteeseen käyttämällä joko internet matkatoimistoja, joiden hakukoneiden listoilta löytyvät mahdollisimman monet autonvuokraustoimistoista, tai hintahakukoneiden avulla, jotka listaavat autovuokraamot hintajärjestykseen.

Alla on kolme suosituimpiin kuuluvaa internet-palvelua Floridan autovuokrausten suhteen, ja lyhyt kuvaus kustakin palvelusta.

Kayak Finland autonvuokraus
www.fi.kayak.com/cars

Kayakin suomenkiellinen hintahakukone etsii yhtäaikaisesti 140 eri autonvuokraus sivustolta tarjouksia lomakohteeseesi, jotta löytäisit parhaimman mahdollisen tarjouksen autovuokrallesi.

Kun teet haun tietylle lomakohteelle, voit järjestää hakutulokset kolmen tekijän suhteen: hinta, autonvuokraustoimisto, tai auto/luokka.

Esimerkkinä, kun viime kerran tein haun kohteeseen Miamin lentokenttä, haku tuotti 283 tulosta useilta eri autonvuokraamoilta eri autoluokkiin.

Ebookers online matkatoimisto
www.ebookers.fi/autonvuokraus/

Ebookers voi auttaa autonvuokrauksessasi Floridan kohteisiin, hakemalla autonvuokraustarjouksia useammilta vuokraamoilta saman aikaisesti, samaan tapaan kuin Kayakin hakukonekin toimii.

Jos käytät Ebookersia myös lentojen ja hotellien varaukseen kohteessasi, etuna myös autonvarauksen teossa on koko paketin varaaminen samasta matkatoimistosta, ja voit toimia saman virkailijan kanssa, mikäli näistä palveluista löytyy kysyttävää.

Ebookersin kautta on myös mahdollista saada alennuksia heidän yhteistyökumppaniensa kautta, joihin kuuluvat mm. Budget ja Europcar, joita et löydä muita kautta.

Hotwire autonvuokraus
www.hotwire.com/car/index.jsp

Mikäli englanninkielen taitosi on riittävä, kannattaa tarkistaa sivusto nimeltään Hotwire.

Hotwire myy autonvuokraamojen “ylijäämä” autonvuokrauksia, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että vuokraamot tarjoavat Hotwiren kautta autoja erittäin jyrkästi alennettuun hintaa kohteisiin, joissa heillä on vaikeuksia saada 100% autokalustosta vuokralle.

Heikkona puolena palvelulla on se, että ennen autonvuokrauksen tekoa et tiedä toimiston tarkkaa nimeä tai autoluokkaa, ja mahdollisesti vain alueen Floridan lomakohteessasi, jolta auto on haettavissa.


Tämä kuvio on pakollinen autonvuokraamoille, koska heidän Hotwiren kautta tarjoamansa vuokrat ovat usein huomattavasti halvemmat kuin virallisten väylien kautta.