Autonvuokraus Frankfurt

Resursseja autonvuokraus Frankfurt löytämiseen eri työkalujen avulla.

Kayak Finland Frankfurt autovuokraus
www.fi.kayak.com/cars

Kayakin hintahakukoneen avulla voit hakea autonvuokrauksen tarjoajia joko Frankfurtiin (am Main) tai sen Hahnin tai Frankfurt-päälentokentälle.

Kun viimeksi tein haun palvelun avulla, haku tuotti 87 hakutulosta, kahdelta eri autovuokrausliikkeeltä, easyCarilta sekä Hertz.

Voit rajata hakua esimerkiksi siten, että mukaan tulevat vain ei-lentokenttä kohteet, tai vaikkapa tietyllä km määrällä keskustasta oleva vuokrauskohde.

Gelbe Seiten
www.gelbeseiten.de

Gelbe Seiten on Saksan Keltaiset sivut -palvelu, ja voit hakea sen avulla myös erittäin laajan valikoiman auton vuokraus toimistoja Frankfurtista ja sen läheisyydestä, myös erikoistarpeisiin tarkoitettuja autonvuokraamoja, kuten yritys autonvuokrauksen erikoistoimistoja.

Sivusto on ikävä kyllä saksankielinen, joten joudut tekemään haun Saksan kielellä ja tulokset ovat Saksan kielellä, tosin lähinnä osoitteita Frankfurtissa.

Tehdäksesi haun palvelulla, voit laittaa osioon “Stichwort, Name, Telefonnummer” hauksi “autovermietung”, joka tarkoittaa “autonvuokraus” Saksaksi, ja osioon “Ort, PLZ, Stadtteil, Straße” hauksi “Frankfurt”, ja haun voi aloittaa klikkaamalla nappia “Suchen”.

Auto Europe Frankfurt
www.autoeurope.fi/go/car-rental-frankfurt-am-main/

Auto Europe on yksi Euroopan johtavia vuokra-autonvälittäjiä ja se toimii Frankfurtissa sekä kaupungin lentokentällä että kaupunkitoimiston avulla.


Heidän erikoisosaamistaan Frankfurtin osalta on autonvuokraus Frankfurtin lentokentältä ja heidän tarjoamansa vuokra-autot löytyvät useimmiten suoraan terminaalista heidän partneriensa palvelupisteistä.