Autonvuokraus Gran Canaria

Resursseja ja työkaluja autonvuokraus Gran Canaria löytämiseksi ja hintojen vertailemiseksi.

Ebookers autonvuokraus

Ebookers on Suomessa toimiva nettimatkatoimisto, jonka palveluvalikoimaan sisältyy myös autojen vuokrauksen järjestäminen.

Sen hakukone etsii parhaimmat hinnat Gran Canarian vuokra-autoille useammalta vuokraustoimistolta samanaikaisesti.

Kun viimeksi tein haun palvelulla, osoitteessa www.ebookers.fi/autonvuokraus/, tulokset olivat pääasiassa Hertz sekä Europcar autonvuokraamoilta.

Paginas Amarillas Espana
paginasamarillas.es

Paginas Amarillas (Espanjan Keltaiset Sivut) tarjoaa parhaimman ja laajimman valikoiman sekä paikallisia Gran Canarian auton vuokratoimistoja että kansainvälisiä vuokraamoja hakutuloksissa.

Joudut tekemään haun Espanjan kielellä palveluun siten, että kohtaan “Actividad” voit laittaa hauksi “alquiler de coches” ja kohtaan “Localidad” hauksi “Gran Canaria”, ja haun voi aloittaa klikkaamalla nappia “encontrar”.

Kun viimeksi tein kyseisen haun, tuloksena palvelu tuotti 183 hakutulosta, ja näiden tulosten joukosta on helppo poimia mm. kontaktipuhelinnumerot sekä osoitteet.

Voit tarkistaa osoitteiden sijainnin vaikkapa maps.google.fi palvelusta ja tehdä käännöksiä Espanja-Suomi tai toisinpäin osoitteessa translate.google.fi.

Enterprise
www.enterprise.es

Enterprise, joka hankki aikaisemmin maan tärkeimpiin alan toimijoihin kuuluneen Atesa Nationalin, on yksi Espanjan suurimmista autonvuokraustoimistoista.

Yhtiöllä on toimintaa myös Espanjan Kanariansaarilla, sekä lentokentällä että Las Palmasissa Gran Canarian alueella.


Sivusto on nähtävillä sekä espanjan että englanninkielisenä.