Autonvuokraus hinnat

Resursseja ja työkaluja autonvuokraus hinnat selvittämiseen maailman eri kohteisiin.

Autonvuokrauksen hintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten vuokrattavan autoluokan valinta, ajankohta, sekä vuokrauspaikan valinta.

Autoluokan valinta vaikuttaa vuokrauksen hintaan tyypillisesti siten, että mitä kalliimman luokan auto on kyseessä sitä kalliimmaksi myös auton vuokraus tulee verrattaessa halvemman luokan autoihin.

Ajankohdan suhteen autonvuokraus saattaa tulla kalliimmaksi suuren kysynnän aikoina, kuten lomaviikkoina, tai messujen ja festivaalien aikana.

Tietyissä autoluokissa, joiden käyttäjinä ovat liikemiehet, kysyntä on suurinta viikon aikana, kun taas viikonloppuisin vuokrauksen usein näihin autoihin saa suhteellisesti halvemmalla.

Vuokrauspaikan suhteen voi usein myös vaikuttaa vuokrauksen hintaan.

Tyypillisesti vuokraus on kalliimpaa mikäli auton vuokraa lentokentän toimipisteeltä, kun taas vuokrauksen voi usein tehdä halvemmalla kaupunkien keskustojen toimipisteiltä.

Vuokra-tapa vaikuttaa myös hintaan, usein merkittävästikin.

Jos otat vuokraukseen rajatut kilometrit, kiinteä hinta on halvempi kuin jos kyseessä olisi rajoittamattomien kilometrien vuokraus.

Samaan tapaan hintaan vaikuttaa se mitä lisäpalveluita vuokraukseen ottaa, kuten esimerkiksi vaikkapa GPS järjestelmän tai lisävakuutuksen.

Kayak Finland
fi.kayak.com/cars

Kayakin hintavertailusivuston avulla voit etsiä matkustamiseen liittyviä hintoja maailmalta, mukaanlukien lentojen, hotellien, ja autonvuokraamojen hinnat.

Hintavertailukoneena Kayak etsii puolestasi satojen erillisten internet-sivustojen hinnat autovuokraukselle, ja asettelee tulokset helppoon muotoon, jonka voit järjestää siten, että halvimmat hinnat ovat päällimmäisinä.

Sivusto ei myy itse palveluja, vaan ohjaa tuloksiensa kautta palvelun käyttäjät autonvuokraamojen sivuille.

Kayakin avulla voit myös asettaa hintaseurauksen, joka hälyttää sinut jos haluamasi hintainen autonvuokraus kohteessasi tulee tarjolle.


Tarjolla on myös hintahistoria tiedot, joiden avulla voit nähdä mitä muut ovat maksaneet kohteessa olevasta autonvuokrauksesta Kayakin kautta.