Autonvuokraus Kypros

Apuvälineitä autonvuokraus Kypros tekemiseen ja hintojen vertailuun parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Kayak Suomi hintavertailu
fi.kayak.com/cars

Kayak on yksi maailman suosituimmista hintavertailukoneista, jonka avullla voit tehdä hintavertailuja Kyproksen eri kaupunkikohteiden autonvuokraukselle, kuten vaikkapa Limassol, Nikosia, tai Larnaka.

CYTA – Keltaiset sivut
www.cytayellowpages.com.cy

CYTA on yksi isoimmista paikallisista keltaiset sivut palveluiden tuottajista, ja saat sen avulla selville autovuokraamot myös pienemmissä Kyproksen kylissä, jos sellainen on tarjolla, ja myös parhaimman valikoiman autovuokraamoja isompiin kaupunkeihin.

Sivusto on tarjolla Kreikan ja Englannin kielillä, ja englanninkielisessä versiossa, löytääksesi autovuokraamot, voit tehdä haun esimerkiksi kategoria-haulla “car hire” kohteeseesi, joka voi olla alueista Ammochostos, Larnaka, Lefkosia, Lemesos, tai Pafos.

Petsas autonvuokraus
www.petsas.com.cy

Petsas on Andreas Petsaksen perustama Kyproksen autovuokrausmarkkinoiden pioneeri, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1962, ja on nykyään yksi suurimmista autovuokrausfirmoista saarella.

Firmalla on toimistot kaikilla tärkeimmillä turisti-alueilla sekä Larnakan ja Paphoksen lentokentillä.

Heidän autovalikoimansa kattaa edulliset vuokra-autot, luksus-autot, minibussit, avoautot, sekä mm. 4×4 Jeep-autot.

Europcar autonvuokraus
www.europcar.com.cy

Europcar:lla on toimintaa 11 palvelupisteen voimin Kyproksen saaren alueella, mukaanlukien toimistot Ayia Napalla, Larnakalla, Limassollilla, Nikosialla, Paphoksella, Polis-Latsiksella, sekä Protaraksella.

Astra autonvuokraus
www.astracarrentals.com

Astra Autonvuokraus on vanhin Kyproksen autonvuokraus yrityksistä, ja sen juuret juontavat aina vuoteen 1946.

Nykyään se on tunnetuin ja yksi isoimmista autovuokraamoista saarella, ja sen tarjontaan kuuluu yhteensä yli 1200 auton valikoima.

Sixt autonvuokraus
www.sixt.com

Sixt toimii Kyproksen alueella kohteissa Larnakan lentoasema, Paphos, Paphoksen lentoasema, Protaras, Nikosia, sekä Limassol.

Avis autonvuokraus
www.avis.com.cy

Avis, yksi maailman suurimmista autonvuokrausketjuista, toimii Kyproksella kuudella paikkakunnalla: Ayia Napa, Limassol, Protaras, Larnaka, Nikosia, ja Paphos.

Hertz autonvuokraus
www.hertz.com.cy


Hertzillä on Kyproksella toimistot kohteissa Nikosia, Ayia Napa, Larnakan lentokenttä, Limassol, ja Paphos.