Autonvuokraus Madeira

Autonvuokraus Madeira resursseja sekä työkaluja parhaiden tarjouksien löytämiseen.

Páginas Amarelas – Keltaiset sivut Portugal
www.pai.pt

Páginas Amarelas on Portugalin suurin keltaisten sivujen tuottaja, ja osana tätä palvelua ovat tarjolla myös Madeiran autovuokraamojen tiedot.

Palvelu on tarjolla sekä englanniksi että portugaliksi, ja voit tehdä englanninkielisellä puolella haun esimerkiksi haulla “car rent madeira” (vuokra-auto madeira), joka viime kerran kokeillessani tuotti 75 erilaista hakutulosta.

Jos tarvitset käännösapua tekstien tulkinnassa, yksi parhaista internet työkaluista kielikäännöksiin on Google Translate, osoitteessa www.google.fi/translate.

Kayak Finland autohintavertailu
fi.kayak.com/cars

Kayak hintavertailukoneen avulla voit tehdä helposti hintavertailuja tarjolla oleville autovuokrauksille Madeiralla suomen kielisen palvelun avulla.

Kun viimeksi kokeilin hakua Madeiralle, tulos vertasi hintoja yli 80:lle erilaiselle tarjolla olevalle vuokra-autolle kahdelta eri vuokraamolta.

Ebookers Suomi autonvuokraus
www.ebookers.fi/autonvuokraus/

Ebookers on matkatoimisto joka toimii etupäässä internetin avulla, ja voit heidän palvelunsa avulla tehdä myös haun tarjolla oleville vuokra-autoille Madeiran saarella.

Vuokra-autojen lisäksi voit hakea myös parhaita tarjouksia Madeiran hotelleille että lennoille kohteeseen.

Hertz autovuokraus
www.hertz.pt

Europcar
www.europcar.pt

Europcar toimii Madeiralla mm. Funchalin lentoasemalla sekä Funchalin kaupunkitoimistosta käsin.

Rodavante
www.rodavante.com

Rodavante on yksi suurimmista paikallisista Madeiralaisista autonvuokraamoista, ja sillä on viisi vuokratoimistoa Madeiran saarella, mukaanlukien palvelupiste Madeiran lentokentällä, sekä yksi toimisto läheisellä Porto Santon saarella, joka on osa Madeiran saaristoa.

Avis
www.avis.com.pt

Aviksella on yhteensä neljä toimipaikkaa Madeiralla, kolme Funchalin kaupungissa (joista yksi on lentokentällä), sekä yksi toimipiste Canicossa.

Sixt Rent-a-car
www.sixt.pt

Sixt toimii Funchalissa kahden toimiston voimin, joista toinen on kaupungin keskustassa ja toinen lentoasemalla, ja myös Porto Santon lentokentällä sekä Porto Santon satamasta käsin.

Auto Jardim
www.auto-jardim.com


Auto Jardim toimii Madeira Funchalin lentoasemalla, Funchalin kaupunkitoimiston voimin, sekä Porto Santon lentokentällä.