Autonvuokraus Portugali

Resursseja ja työvälineitä autonvuokraus Portugali tekemiseen ja parhaiden vuokraushintojen löytämiseen.

Páginas Amarelas – Keltaiset sivut Portugali
www.pai.pt

Páginas Amarelas on Portugalin suurin keltaiset sivut palvelu, ja sen avulla voit löytää yhtäältä autonvuokraamot pienistä paikkakunnista suuriin, jos palveluita on tarjolla, ja toisaalta myös laajimman valikoiman näitä palveluita, mukaanlukien harvinaisemmat autovuokraus vaihtoehdot, kuten limusiinit häämatkalaisia varten.

Sivusto on tarjolla sekä portugalin että englannin kielellä, ja voit käyttää esimerkiksi Google Translate (www.google.fi/translate) palvelua hakutulosten tulkintaan ja hakujen tekemiseen.

Voit hakea tietoa useilla erilaisilla tavoilla Portugalin autovuokraamoista palvelusta, mutta esimerkiksi haku “rent-a-car” ilman tarkempaa sijaintia tuotti yli 650 hakutulosta autovuokraamoille Portugalissa kun viimeksi kokeilin palvelua.

Kayak autonvuokrauksen hintavertailu
fi.kayak.com

Yksi tapa verrata Portugalin autonvuokraamojen hintoja toisiinsa on käyttää hintavertailupalveluita netissä, kuten Kayakia, joka on tarjolla myös suomenkielisenä.

Kayakin avulla voit järjestää hakutulokset lomakohteellesi joko hinnan mukaan, autoluokan mukaan, tai vuokraamon nimen mukaan.

Portugalin suurimpia autonvuokraamoja

Portugalin autonvuokrausmarkkinat ovat yhdet Euroopan vilkkaimmista, johtuen maan suosiosta lomakohteena, ja sen alueella toimivat useimmat kansainvälisesti isoimmat autonvuokraus ketjut.

Alla osa Portugalin merkittävimmistä autonvuokraamoista, ja niiden kontaktitiedot.

AA Castanheira/ Budget
www.budgetportugal.com

Europcar/Europcar SA
www.europcar.pt

Hertz/ HR, SA
www.hertz.com.pt

Sixt / Auro Rent Lda.
www.sixt.pt


AVIS / Sovial Lda.
www.avis.com.pt