Autonvuokraus Suomi

Autonvuokraus Suomi suurimmat vuokraamot ja tapoja löytää halvimmat vuokratarjoukset.

Suurimpia vuokraamoja Suomessa ovat toimipisteiden ja palvelutoimistojen lukumäärällä mitattuna Avis, Hertz, Budget, Scandia Rent, Europcar, Toyota Rent sekä Sixt.

Aviksella (avis.fi) on palvelupisteitä maantieteellisesti katsottuna kattavasti ympäri maata, mm. kaikilla säännöllistä reittiliikennettä harjoittavilla lentoasemilla ja kaikilla suurimmilla kaupungeilla.

Avis tuotemerkin alla autonvuokraustoimintaa harjoittaa Helkama-Auto Oy pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen alueilla ja muualla Suomessa franchising-yrittäjät.

Hertz (hertz.fi) on Taloustutkimus Oy:n 2008 yrityskuvatutkimuksen mukaan autonvuokraustoimialan tunnetuin ja arvostetuin yritys Suomessa.

Hertzillä on toimintaa Suomessa yli 70 toimipisteessä, mukaanlukien laaja verkko kaupunkitoimistoja ja palvelupisteet lentokentillä ympäri maata.

Budget (budget.fi) on toiminut Suomessa vuodesta vuodesta 1981, ja firman toimipisteet maassa kuuluvat kansainväliseen Budget Rent a Car-autonvuokrausketjuun, jolla on toimintaa yli 128 maassa ja 3400 toimipisteessä.

Scandia Rent (scandiarent.fi) on täysin kotimainen autonvuokrausketju jolla on toimistoja lähes 50, joiden yhteenlaskettu autovalikoima on yli tuhannen auton suuruinen.

Europcar (europcar.fi) tuotemerkin toimintaa Suomessa tarjoaa lisenssioikeuksien avulla Interrent Oy.

Firmalla on tarjolla autonvuokraamoja 35 eri paikkakunnalla, joilla on yhteensä 75 vuokrauspistettä, ja henkilökuntaa yli 120.

Toyota Rent (www.toyota.fi/rent/) tarjoaa toimipaikoillaa Toyota merkkisiä vuokra-autoja, kuten Avensis, Corolla tai Yaris henkilöautoja tai vaikkapa Toyota Hiace pakettiautoja.

Toyota Rent löytyy lähes jokaisesta Toyota-myyntipisteestä ja vuokraus-ajat ovat aina yhdestä päivästä vuoteen, ja tarjolla on myös sijaisautoja huollon ja korjauksen ajaksi, kuin myös muuttoautoja ja edustusautoja.

Sixt (sixt.fi) toimii Suomen toimipisteidensä lisäksi noin 80 muussa maassa, ja sen Suomen valikoimiin kuuluvat niin henkilö- ja farmariautot kuin tila-autot ja pikkubussitkin.

Löytääksesi näiden lisäksi erilaisia pienempiä ja erikoistuneempia autonvuokraamoja, voit etsiä paikkakohtaista tietoa esimerkiksi keltaisten sivujen (keltsi.fi) tai Fonectan 02 palvelun (02.fi) avulla.

Useiden tarjolla olevien autonvuokraamojen hintojen vertailu onnistuu Suomeen erilaisten hintavertailupalvelujen avulla, kuten vaikkapa Kayak Suomi (fi.kayak.com).

Kayak etsii hintatietoja yli 140 sivustosta kerrallaan, ja tarjoaa ne helposti luettavassa muodossa, järjestettynä siten, että näet helposti hintaerot vuokraamojen välillä.

Samoin toimii myös esimerkiksi Ebookersin autonvuokraus hintahaku osoitteessa


www.ebookers.fi/autonvuokraus/