Autonvuokraus ulkomailla

Niksejä ja vinkkejä autonvuokraus ulkomailla tekoon ja parhaiden hintojen löytämiseen.

Jos haluat löytää parhaan valikoiman autovuokraamoja ulkomailla, maassa kuin maassa yleensä löytyy keltaiset sivut luettelo palvelu, joka listaa suurimman valikoiman maan autonvuokraamoja jotka ovat tarjolla.

Keltaiset sivut palvelujen käyttö on suotuisaa varsinkin silloin kun tarpeesi ovat harvinaisemmat, ja tarvitset erikoispalveluja, kuten vaikkapa autonvuokrausta kuljettajalla häämatkan ajaksi.

Yksi hyvä resurssi, joka pitää listaa maailman keltaiset sivut palveluista on Yellow.com (yellow.com/international.html).

Jos tarvitset tulkinta-apua ulkomaisten keltaisten sivujen käyttöön, voit käyttää esimerkiksi Google Translate (www.google.fi/translate) käännöspalvelua, joka on ilmainen.

Toinen hyvä tapa löytää maan isoimmat autonvuokraamot on tarkistaa mitkä autovuokraamot tarjoavat autonvuokrausta kohteesi lentokentällä. Yleensä nämä samat autonvuokraamot kuuluvat maan suurimpiin ketjuihin, ja löydät niiden palvelupisteitä matkustaessasi ympäri maata.

Usein nämä autonvuokraamot listataan esimerkiksi lentokenttien virallisilla kotisivuilla, jotka löytyvät vaikkapa Googlen avulla.

Jos tarpeesi hyvän vuokraus verkoston ja toisaalta laajimman valikoiman sijasta on enemminkin halvimman mahdollisen vuokraushinnan löytämisessä, erilaiset hintavertaus palvelut ovat yleensä oikea osoite josta voit löytää edullisia vuokrauksia.

Useimmat maailman suurimmista hintavertailupalveluista ovat tarjolla vain englanninkielellä, mutta tarjolla on myös palveluja, joiden tietokanta on tarjolla myös suomenkielisenä versiona.

Yksi tälläinen palvelu on eBookers, jonka hintavertailu on tarjolla suomeksi osoitteessa www.ebookers.fi/autonvuokraus/.

Ebookers toimii pääasiassa internet matkatoimistona, mutta sillä on myös fyysisiä toimistoja, joista voit käydä esimerkiksi hakemassa liput matkaasi varten.

Toinen suosittu hintavertailupalvelu, joka on tarjolla suomenkielellä on Kayak Suomi, osoitteessa fi.kayak.com.


Voit Kayakin palvelun avulla vertailla myös hotellien ja lentojen hintoja kohteeseesi autonvuokraushintojen lisäksi.