Autonvuokraus Yhdysvallat

Vinkkejä autonvuokraus Yhdysvallat tekoon nettityövälineiden avulla ja parhaiden hintojen löytämiseen.

Kayak hintavertailu autonvuokraus
www.kayak.com

Kayak on yksi suosituimmista hintavertailuihin erikoistuneista palveluista, ja se tarjoaa autonvuokrauksen hintojen vertailun lisäksi myös tietokannan hotellihintoja ja lentohintoja.

Kayak itse ei myy autonvuokraus palveluja, vaan sen tarjoama hintavertailu on palvelutarjoajista erillinen tietokanta, ja teet lopullisen varauksen aina suoraan hinnan tarjoavan yrityksen kanssa.

Voit ryhmittää hakutulokset erilaisilla tavoilla, joista suosituin on hinnan mukaan, mutta muita tapoja ovat autovuokraamon nimen mukaan, tai autoluokan mukaan.

Hotwire
www.hotwire.com

Hotwire tarjoaa edullisia autonvuokraustuotteita palvelun tarjoajilta siten, että ne tarjoavat alikapasiteettiaan suurilla alennuksilla nimettöminä Hotwiren kautta.

Kun teet haun Yhdysvaltojen alueella Hotwiren avulla, et tiedä vuokraamon nimeä ja tarkkaa vuokrattavaa autoa luokan lisäksi ennen lopullista varausta. On kuitenkin tapoja selvittää mikä on se todennäköinen autovuokraamo, joka on kyseessä, sivustojen kuten www.betterbidding.com avulla.

BetterBidding tarjoaa keskustelufoorumin, jossa Hotwireä käyttäneet kuluttajat kertovat mikä vuokraamo oli minkäkin tarjouksen takana.

Yhdysvaltain suurimmat autovuokraamot

Enterprise autonvuokraus
www.enterprise.com

Enterprise Rent-a-Car on yksityisessä omistuksessa oleva St. Louis, Missourissa päämajaansa pitävä autovuokraamo.

Enterprisellä on toimipisteitä kautta Yhdysvaltain, Kanadan, Saksan, Irlannin, Puerto Ricon, ja Brittein Saarten.

Enterprise omistaa myös Vanguard Automotive Group autovuokraamoketjun, joka tuottaa palveluja National Car Rental ja Alamo Rent a Car nimien alla.Vuoden 2005 tietojen mukaan heillä oli 5,399 paikallista toimistoa kautta Yhdysvaltojen ja 419 lentoasema toimistoa, joka tekee siitä Pohjois-Amerikan suurimman autovuokraamon toimistojen määrällä laskettuna.

Autonvuokraus Yhdysvallat – Budget autonvuokraus
www.budget.com

Budget Rent A Car System, Inc. on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä, ja sillä on yli 1,800 vuokrauspistettä kautta Yhdysvaltojen, Kanadan, Latinalaisen Amerikan, Karibian, Australian, ja Uuden Seelannin.

Yrityksen omistaa Avis Budget Group, Inc., joka tarjoaa autonvuokraus palveluja myös Avis nimen alla.

Budget Car Rental tunnetaan varsinkin siitä, että sillä on toimialan suurin valikoima erikoisautoja.

Advantage Rent A Car

Advantage Rent A Car on yksi Amerikan nopeimmin kasvavista autovuokraamoista, ja tarjoaa uusia, vähäisen mailimäärän läpikäyneitä autoja, kuin myös erittäin edullisia hintoja yhden suunnan vuokrauksiin.

Thrifty Car Rental
www.thrifty.com

Thrifty on yksi maailman suurimpia autovuokraamoja yli 1,000 toimipisteen voimin 68 maassa.

Payless Car Rental

Payless autovuokraamolla on yli 80 toimipistettä Yhdysvalloissa, ja yli 180 palvelupistettä maan rajojen ulkopuolella.

Payless keskittyy tarjoamaan asiakkailleen erittäin edullisia vuokrauspalveluita.

Avis Rent A Car
www.avis.com

Aviksella on yli 4,400 toimipistettä maailmanlaajuisesti ja se on yksi suisituimmista tuotemerkeistä brändiuskollisuudella mitattuna.

Dollar Rent A Car

Dollar toimii yli 647 toimiston voimin 53 maassa, ja pyrkii keskittymään parhaimman asiakaspalvelun tarjoamiseen, kuin myös kilpailukykyisiin hintoihin.

Hertz Car Rental
www.hertz.com

Hertz on merkittävä yleis-autovuokraamo jolla on yli 1,900 toimistoa kautta Yhdysvaltain ja 5,100 palvelupistettä maailmanlaajuisesti 65:ssa maassa.

National Car Rental
www.nationalcar.com

National on erittäin hyvin Yhdysvalloissa edustettuna oleva autovuokraamo, ja sillä on 3000 toimisto maailmanlaajuisesti.

Europcar
www.europcar.com


Europcar on kansainvälinen autonvuokraus tuotemerkki, joka tunnetaan parhaiten Euroopassa, ja yhteenlaskettuna sillä on toimintaa 2,825 paikkakunnalla 143 eri maassa.