BB risteily

BB risteily on TV:n Big Brother shown yhteyteen liitetty laivaristeily, johon osallistuu tyypillisesti useita BB:ssa mukana olleita.

Risteily on myös perinteisesti ollut osa Big Brother – kiertuetta, joka lähtee liikkeelle varsinaisen BB kilpailun ratkettua ja voittajan selvittyä.

Big Brother show näkyy suomessa Sub-TV kanavalta, ja sen tuottaa ja ohjelman tuottamisesta, kiertueesta, kuin myös Big Brother laivaristeilystäkin vastaa Metronome (www.metronome.fi) niminen tuotantoyhtiö.

Risteily järjestettiin esimerkiksi vuonna 2007 (22.11.), ja sen perusteella on nettiin tullut mm. YouTubeen erilaisia risteilyllä mukanaolleiden videoita, joiden avulla voit virittäytyä tunnelmaan ennen varsinaista laivaristeilyä.

Parhaiten pysyt ajantasalla viimeisimmän BB laivaristeilyn ajankohdasta ja tavoista päästä mukaan risteilylle pitämällä silmällä Subin virallisia Big Brother nettisivuja osoitteen www.sub.fi takana.


Subin verkkosivujen ohella MTV3:n viralliset nettisivut osoitteessa mtv3.fi ovat hyvin ajantasalla siitä mitä BB maailmassa tapahtuu, myös Big Brother kiertueen ja risteilyn suhteen.