Bile risteily

Bile risteily tapahtumia on varsinkin Tallinkin laivoilla, kuten Seiskan bileristeilyt, The Voicen The Risteily, ja Abiristeilyt.

Seiskan bileristeilyt

Seiska lehti on järjestänyt aika ajoin bileristeilyjä, jotka ovat tapahtuneet Tallink Baltic Princessillä, ainakin pari kertaa vuodessa.

Tallink myy näitä risteilyjä “erikoisristeilyt” otsikon alla nettisivuillaan.

Seiskan bile laivaristeilyt ovat tulleet tunnetuksi varsinkin julkkiksien runsaasta osallistumisesta risteilylle, tähtiesiintyjistään ja hyvästä meiningistään koko matkan ajan.

The Voicen The Risteily

The Voice TV/radio kanava on järjestänyt The Risteily bile-laivaristeilyn ainakin kerran vuodessa, Tallinkin Baltic Princess laivalla.

Risteily on tunnettu festivaali meiningistään, johon kuuluvat Suomen parhaat artistit ja erinomainen biletunnelma ankkurin nostosta ankkurin laskuun.

Mukana risteilyllä on artistien lisäksi myös koko The Voicen toimitus, ja saatat bongata paikalta suosikkijuontajasikin.

Abiristeilyt

Abiristeilyt ovat yksi perinteisimmistä bile laivaristeilyistä Suomessa, ja niitä järjestetään sekä Tallink-Siljan Linen laivoilla, kuin myös Viking Linen laivoilla.

Perinteisesti Tallink-Silja on järjestänyt abiristeilyt Baltic Princess sekä Silja Europa laivoilla.


Viking Line on puolestaan järjestänyt abiristeilyjä varsinkin M/S Gabriellan avulla vuosittain.