Blues risteily

Blues risteily on osa Imatra Big Band festivaaleja, ja tapahtuu m/s Camillan kyydissä.

Festivaali, joka järjestetään tyypillisesti vuosittain kesäkuun lopulla, tapahtuu yleensä pääkonserttien osalta BB-Klubi suurteltassa, johon mahtuu noin 2500 henkilö aivan Imatran Valtionhotellin vieressä Inkerin aukiolla Imatrankoskella.

Risteily on osa pääkonserttien ohella tapahtuvia maksullisia oheiskonsertteja, joita m/s Camilla laivan lisäksi on myös Imatran Valtionhotellin Life-yöklubin tiloissa.

Festivaalin osana päivittäin BB-kadulla on yleensä ainakin 2 konserttia, ja erillinen piknik-konsertti Imatrankosken kirkon puistossa.

m/s Camilla Saimaa Blues -risteily tapahtuu maan suurimman sisävesilaivan, m/s Camillan, kyydissä, ja sen avulla voit nauutia sekä legendaarisesta Saimaan kauneudesta ja parhaasta Blues musiikista 4 risteilytunnin ajan.

Laivan kohokohtiin kuuluvat lisäksi näköalabaari ja aurinkoterassi. Risteilyllä tarjoillaan myös maksullinen ruokailu, jonka sinun tulee tilata etukäteen.

Saimaa Blues -risteilyltä on yleensä järjestetty risteilylle osallistujille ilmainen bussikuljetus välille satama-imatrankoski.


Voit lukea lisätietoja risteilystä ja ilmoittautua mukaan virallisten festivaalien nettisivujen kautta, osoitteessa www.ibbf.fi.