Budget autonvuokraus

Budget autonvuokraus on toiminut Suomessa vuodesta 1981 saakka. Suomen toimistot kuuluvat osaksi kansainvälistä Budget Rent a Car ryhmää, johon kuuluu Suomen toimipisteen mukaanlukien yli 3400 palvelupistettä maailmanlaajuisesti.

Budgetin toimintaperiaatteisiin kuuluu tarjota asiakkailleen laadukkaita autonvuokrauspalveluja kilpailukykyisillä hinnoilla ja modernilla vuokrauskalustolla.

Heidän autovalikoimansa koostuu laajasta valikoimasta eri tyyppisiä autoja, mukaan lukien henkilöautoja, lavallisia autoja, sekä tila-autoja.

Budgetin toimialue koostuu koko maasta Suomessa, mukaanlukien kaikkisuurimmat kaupungit sekä lentokentät Helsinki-Vantaasta Ivalon lentoasemalle.

Voit vuokrata auton Budgetin kautta usealla eri tavalla, mutta suosituin tapa on tehdä varaus virallisten internet sivujen kautta, osoitteessa budget.fi, joka on avoinna 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa.

Budget kehittää jatkuvasti vuokrauspalvelujaan yhteistyössä matkatoimistojen, liikematkalaispalveluntuottajien, ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.

Budgetin sijaisauto palvelu on aina tarjolla vaihtoehtona jos autosi tarvitsee huoltoa tai onnettomuustilanteissa. Yrityksen hätäpalvelu on tavoitettavissa firman asiakaspalvelunumerossa tai sähköpostitse.

Jokainen vuokra-auto Budgetin valikoimissa on ammattimaisesti huollettu ja tarkastettu jokaisen vuokrauksen jälkeen.

Budgetin emoyhtiö perustettiin vuonna 1958 Los Angelesissa,Kalifornian alueella Morris Mirkinin toimesta.


Nykyisin firman omistaa sijoitusyhtiö Blackstone Group, ja emoyhtiön virallinen nimi on Avis Budget Group, jolla on toimintaa myös Avis tuotemerkin avulla.