Domina Inn City Tallinna

Domina Inn City Tallinna on suosittu hotelli vanhankaupungin alueella, lähellä mm. Vabaduse Väljak aukiota.

Domina hotelliketjulla on toimipaikkoja kahden hotellin voimin Tallinnassa, sekä Domina Inn City että Domina Inn Ilmarine, joka sijaitsee lähellä kaupungin satamaa.

Domina Inn City hotelli on ihanteellisisti sijaitseva suhteessa Tallinnanvanhaankaupunkiin, joka on Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt keskiaikainen kaupunkikeskus.

Domina Inn City Hotel Tallinn Estonia

KUVA: Hotellin julkisivua kuvattuna Sõprus elokuvateatterin sisältävän upean rakennuksen edustalla olevalta aukiolta.

Hotelli yhdistää sekä ajanmukaiset tasokkaat palvelut että elegantin rakennuksen, ja paikka onkin suosittu sekä liikematkustajien että viikonloppu kaupunkilomaa romanttisissa merkeissä viettävien matkailijoiden keskuudessa.

Rakennus sisältää kaikkiaan 68 asiakaskäyttöön varattua majoitushuonetta, joista kukin on kalustettu klassiseen tyyliin, tarjoten modernit mukavuudet, mukaanlukien Wi-Fi langattoman laajakaista yhteyden internetiin.

Hotellin huoneet on jaettu kahteen kategoriaan: Superior-luokkaan ja Executive-tasoon.

Voit valita myös huoneista, jotka ovat vartavasten suunniteltu perheitä varten, ja tarjolla on myös erikoisvarusteltuja invahuoneita sekä huoneita allergikoille.

Hotellin tiloista löytyy ravintola, City Café Restaurant, jonka ruokalista on koottu Liettulaisen keittiön perinteiden mukaisesti, ja sisältää myös perinteisiä italialaisia erikoisuuksia.

Muihin palveluihin kuuluu sauna, jonka yhteydessä on myös 10 henkilöä maksimissaan mahduttava Jacuzzi-allas.

Domina Inn City
Vana-Posti 11-13
10146 Tallinna
www.dominahotels.com

Ryhmiä ja liikematkalaisia silmälläpitäen hotelli tarjoaa kokoustiloja, joihin mahtuu enimmillään 40 hengen seurue.


Hotelli sijaitsee noin 8 km päässä Tallinnin lentokentältä ja noin kilometrin päässä Baltijaam rautatieasemalta ja satamasta.