Educa risteily

Educa risteily on Educa opetusalan messujen yhteydessä järjestettävä jokavuotinen messuristeily.

Risteily järjestetään tyypillisesti messujen jälkeiselle tai edelliselle lauantaille tammikuussa, ja tapahtuma on ollut niin suosittu tapahtuma messujen ohella, että liput siihen on usein myyty loppuun jo lokakuun aikana.

Educa messut (educamessut.fi) on Suomen isoin opetusalaa koskeva messu- ja koulutustapahtuma, jossa näet eri opetusalojen uusimmat oppimateriaalit, moderneimmat opetusvälineet, IT-ratkaisut, ja muut alan uusimmat palvelut.

Messuihin kuuluu laaja ohjelmatarjonta, jonka osa risteily on. Seminaariohjelmasta ja messujen järjestämisestä vastaavat pääasiassa Suomen Messut (finnexpo.fi) ja Opetusalan ammattijärjestö, OAJ (oaj.fi).

Vuosittain tapahtuman myyjä yhteistyökumppanina on toiminut risteilyn osalta Matkavekka (matkavekka.fi), joka myy tapahtumaa “erikoismatkat” osion alla hyvissä ajoin ennen tapahtuman ajankohtaa tammikuussa tai varhaisessa helmikuussa.

Jos olet osallistumassa risteilyyn muualta maasta, on hyvä ottaa yhteyttä paikalliseen OAJ:n toimistoon selvittääksesi, onko mahdollista saada bussikuljetus paikkakunnaltasi risteilylle. Aikaisempina vuosina mm. Turun OAJ:m paikallisyhdistys on järjestänyt tällaisen kuljetuksen.


Risteilylaivana OAJ-risteilylle on yleensä toiminut Tallinkin Baltic Princess, joka seilaa Helsingin ja Tallinnan välistä reittiä.