Edullinen hotelli

Katsaus tapoihin saada edullinen hotelli kautta maailman internet-työkalujen avulla sekä erilaisilla muilla menetelmillä.

Eräs varmimmista tavoista saada edullinen hotelliyöpyminen kautta maailman on käyttää erilaisia internet-työkaluja apuna.

Paras työkaluluokka tässä suhteessa ovat ns. hotellihuoneen hintahakukoneet.

Näiden palvelujen toimintaideana on hankkia hotellihuoneiden hintoja eri kohteisiin, ja mahdollistaa asiakkaiden näiden hintojen vertailun muutamassa minuutissa, joka tuo halvimman hinnan kullekin tasoluokalle vaivattomasti.

Tämän prosessin vaihtoehtona olisi kunkin asiakkaan suorat soitot jokaiseen alueen hotelliin ja hintojen ylöskirjauksen.

Kun esim. New Yorkissa on tarjolla yli 500 hotellia, tämä prosessi voisi viedä viikkoja.

Tällaisia hintojen vertailukoneita ovat mm. kayak.com sekä booking.com.

Huolimatta siitä onko toiveissasi saada mahdollisimman edullinen yhden tähden hotelli tai viiden tähden hotelli, nämä hakukoneet voivat auttaa.

Hintojen vertailun lisäksi internetistä löytyy muitakin apuvälineita edullisten yöpymisten eteen.

Mikäli matkasi suuntautuu Yhdysvaltoihin tai Kanadaan, ja toiveissasi on noin kahden tähden hotellin tasoinen majoitus, kannattaa katsastaa palvelu nimeltään hotwire.com.

Hotwiren toiminta-ideana on tarjota varsinkin neljän tähden tasoisia hotelleja kahden tähden tason hotellien hinnalla.

Hotwire ottaa yhteyttä näihin hotelleihin, jotka tarjoavat huoneitaan palvelun kautta täyttääkseen huoneenkäyttökapasiteettiaan.

Huonona puolena palvelussa on se, että et tiedä mistä hotellista on kysymys, etkä tarkkaa sijaintia ennen kuin olet ostanut palvelun.

Mikäli olet lomakohteessasi viikon tai pitempään ja olet suunnitellut hotelliketjuun kuuluvaa hotellia, kannattaa myös tarkistaa minkälaisia jäsen etuja hotelliketjun jäsenillä on juuri sillä hetkellä.

Monesti tällaisten ketjujen jäsenetuihin kuuluvat mm. ilmainen yöpyminen tietyn yöpymismäärän täytyttyä sekä huonetason korotukset hotellin sisällä jos olet käyttänyt hotelliketjua aktiivisesti.

Mikäli olet silmäillyt tiettyä hotellia kohteessasi, kannattaa myös tarkistaa onko sen varaaminen kimppuna lentolipun kanssa halvempaa kuin kummankin varaaminen erikseen.


Joskus tällaisia edullisia palvelukimppu sopimuksia on tarjolla mm. lentoyhtiöiden kautta.