Espanja info

Espanja info webbisivusto on TURESPAÑA:n, eli Instituto de Turismo de España:n, maan virallisen turismin edistämistoimiston, palvelu.

Palvelu, joka on englanninkielinen, toimii osoitteessa www.spain.info, ja tarjoaa laajan valikoiman erilaista materiaalia liittyen turismiin ja maahan tulevien vierailijoiden tiedon tarpeeseen vastaamiseen.

Sivustolla on itse asiassa kolme tasoa, joista ensimmäinen, joka on täysin ilmainen, tarjoaa informaatiota koskien organisaatiota ja sen aktiviteetteja.

Toinen taso, joka on varattu rekisteröityneiden vierailijoiden käyttöön, tarjoaa markkinointi materiaalia kansainvälisiin kohteisiin, ja tarkoitettu lähinnä matkailualan ammattilaisille.

Kolmas taso, joka on rajoitettu vain palvelun tilaajille, tarjoaa pääsyn kaikkiin edellisiin tasoihin, kuin myös kaikkeen siihen tutkimusmateriaaliin jota TURESPAÑA tuottaa.

Instituto de Turismo de España:n (TURESPAÑA) yksi keskeisimmistä tehtävistä on vastata Espanjan markkinoinnista ulkomaisissa kohteissa valtion puolesta.

Tämän suhteen Turespana tarjoaa kaikkiaan 33 erilaista turismitoimistoa myös ulkomaisissa kohteissa, mukaanlukien Suomen toimisto, joka sijaitsee Helsingissä.

Nämä turismitoimistot toimivat kussakin kohdemaassa yhteistyössä Espanjan suurlähetystöjen ja konsulaattien kanssa.

Suomen Espanjan turismitoimiston yhteystiedot ovat:

Consejería Española de Turismo en Finlandia – Helsinki
Pohjoinen Makasiinikatu 6 A, 2. kerros
00130 Helsinki

Maan turismitoiminnan kattojärjestön lisäksi maasta löytyy useita paikallisia turismiin keskittyneitä toimistoja, varsinkin isoimpien kaupunkien sekä suosituimpien loma-alueiden kohdalla.

Yksi suosituimmista paikallisista nettipalveluista tässä suhteessa on www.barcelonaturisme.com, joka aloitti toimintansa vuonna 1993 Barcelonan paikallishallinnon toimesta.

Barcelona Turisme organisaationa pyrkii edistämään kaupunkia lomakohteena, ja pystyy auttamaa sekä matkailu-organisaatioita että yksittäisiä turisteja heidän Barcelonan suunnitelmiensa suhteen.

Palveluun kuuluvat muun muassa käytännön ohjeet esimerkiksi matkustamisesta kaupunkiin, majoituspaikkojen valinnan suhteen, ravintola-opas, sekä tapahtumakalenteri ja profiileja suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa.

Costa del Sol on Andalusian suosituin loma-alue, ja tarjoaa myös erittäin suositun nettipalvelun alueelle suunnistavia turisteja varten, osoitteessa www.visitcostadelsol.com.

Nettisivuston lisäksi Costa del Solin turisminedistämiskeskus pyrkii auttamaan turisteja myös kontaktikeskuksen kautta, josta saa tietoa muun muassa suosituista nähtävyyksistä, majoitus varauksista, erilaisista retkistä alueella, ja paljon muuta.

Saat kontaktikeskuksen ajankohtaiset tiedot tietoosi nettipalvelun kautta. Kontaktikeskuksen toimistoajat ovat 9:00-18:00 maanantaista torstaihin, sekä 9:00-15:00 perjantaisin.

Alueelta löytyy myös eri kylistä ja kaupungeista erillisiä turismitoimistoja, joissa voit vierailla osana käyntiäsi alueella.


Toimistot on lueteltu osoitteessa www.visitcostadelsol.com/content/view/414/142/.