Espanjalainen halpalentoyhtiö

Espanjalainen halpalentoyhtiö yrityksiin kuuluvat Vueling, Air Nostrum, sekä Spanair.

Spanair (www.spanair.com) ei ole varsinaisesti halpalentoyhtiö, mutta se tarjoaa erittäin edullisia lentohintoja reiteillään, ja toimii myös Helsingistä käsin espanjalaisiin kohteisiin, muun muassa Madridiin sekä Barcelonaan.

Vueling (www.vueling.com) on Barcelonan esikaupungista käsin toimiva halpalentoyhtiö, joka lentää kohteisiin Euroopassa sekä läntisen Välimeren alueella.

Firmalla on Barcelonan päälentokentän ohella sivutoimistot myös Amsterdamissa, Bilbaossa, Madridissa, Málagassa, Seviljassa, Toulousessa, ja Valenciassa.

Air Nostrum (www.airnostrum.es) on maan kansallisen lentoyhtiö Iberian alueellinen tytäryhtiö, joka on erikoistunut Espanjan sisäisten kohteiden välillä oleviin halpalentoihin.

Firma lentää maan pienempiin kaupunkeihin, joihin muut halpalentoyhtiöt eivät yleensä lennä.

Näisten Espanjaan rekisteröityjen halpalentoyhtiöiden lisäksi Espanjan ja Euroopan kohteiden välillä lentää monta halpalentoyhtiötä, joista isoimmat ovat Easyjet, Ryanair, sekä Air Berlin.


Jotta voisit vertailla näiden halpalentoyhtiöiden hintoja täyden palvelun, voit verrata niiden hintoja toisiinsa helposti erilaisten lentojen hintavertailupalvelujen avulla, joista parhaimpiin kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).