Espanjalainen ravintola Helsinki

Espanjalainen ravintola Helsinki vaihtoehtoja ovat mm. Ravintola Parrilla Española, Ravintola Sevilla, ja Ravintola Del Mar.

Bar Tapasta
Uudenmaankatu 13
00120 Helsinki
www.bartapasta.fi

Bar Tapasta on tapas- ja pastaravintola Helsingin keskustan lähellä, tarjoten Espanjalaisen keittiön ja välimeren alueen ruoka-perinteen hienouksia.

Tarjontaan kuuluvat myös Espanjalaiset juomat, kuten Sangria, espanjalaiset punaviinit ja San Miguel-olut.

Espanjalainen ravintola Helsinki – Casa Largo
Asema-aukio 2
00100 Helsinki
www.casalargo.fi

Casa Largon ruokalista on täynnä tyypillisiä espanjalaisia kansallisruokalajeja kuten paella, gazpacho ja Katalonian kuuluisin jälkiruoka Crema Catalana. Ravintolan yhteydestä löytyy myös Tapas-baari.

Amigo ravintola
Tehtaankatu 12
00140 Helsinki
www.rafla.fi/amigo/

Espanjalainen ravintola Amigo Helsinki

Espanjalaisen keittiön herkkuja tarjoavan ravintola Amigon julkisivua Tehtaankadulla, kuvattuna venäläisen ravintolan, Saslikin (www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/saslik/), edestä.

Amigo on ollut toiminnassa Helsingin Ullanlinnan kaupunginosassa vuodesta 1971, ja tullut tunnetuksi varsinkin espanjalaisia klassikoita sisältävästä menustaan, jonka suosikkeihin kuuluvat mm. lankkupihvit ja Paella Valenciana.

A la carte ruokalistan ohella ravintola tarjoaa myös lounasmenun, joka on voimassa klo 11-15, ja sisältää salaattipöydän, patonkia, sekä keitto- kotiruoka- ja pihvivaihtoehdon.

Ravintolan yhteydessä toimii myös Amigon baari, jossa voi viettää iltaa kevyemmän seurustelun merkeissä, nauttien vaikkapa tapaksista ja viinistä.

Kim’s Tapas ravintola
Kasarmikatu 4
00140 Helsinki
www.tapas.fi

Kim´s Tapas ravintola sijaitsee rauhallisella alueella Helsingissä, lähellä Tehtaankatua ja suurlähetystöaluetta. Tarjontaan kuuluvat Tapas annokset myös lounas aikaan.

Nuevo restaurante y bar
Sofiankatu 4
00170 Helsinki
www.royalravintolat.com/nuevo/

Nuevo ravintola tarjoaa ruokalistan jossa näkyvät vaikutteet Espanjan tärkeimmiltä gastronomisilta alueilta.

Ravintola Del Mar
Benktankuja 1
Neitojenranta Herttoniemi
00810 Helsinki
www.delmar.fi

Del Mar ravintola tarjoaa A`la carte Espanjalais-ravintolan merellisessä Helsingin Herttoniemen kaupunginosassa. Ruokalista kattaa mm. paellat, kalatruoat, liharuoat, ja jälkiruoat, valmistettuna Espanjan keittiöperinteeseen.

Ravintola Tapas y Tinto
Vuorikatu 16
00100 Helsinki
www.ravintolatapasytinto.fi

Ravintola Tapas y Tinto tarjoaa espanjalaisen keittiön a la carte – ruokalistan, mukaanlukien perinteiset espanjalaiset tapas ja pinchos annokset.

Ravintola Parrilla Española
Eerikinkatu 4
Helsinki
www.parrillaespanola.fi

Ravintola Parrilla Española on toiminut osana Helsingin ruokakulttuuria jo yli 30 vuoden ajan, ja tarjoaa klassisen Espanjalaisen keittiön ruokalistan, mukaanlukien solomillo-pihvit ja paella-annokset ja monipuolisen espanjalaisen viinilistan.

Ravintola Sevilla
Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 Helsinki
www.sevilla.fi

Ravintola Sevilla toimii kahden Sokos hotelliketjun hotellin yhteydessä Helsingissä, ja tarjoaa monipuolisen espanjalaisen keittiön perinteeseen tehdyn ruokalistan.


Ravintola Sevilla
Sokos Hotel Pasila
Maistraatinportti 3
00240 Helsinki
www.sevilla.fi