Espanjan kartta

Katsaus parhaisiin Espanjan kartta lähteisiin netissä, mukaanlukien interaktiiviset kartat ajo-ohjeineen sekä kaupunkikartat.

Google Maps – Kartat

Google Maps on netissä toimiva karttapalvelu, joka tarjoaa allaolevan interaktiivisen kartan Espanjan alueesta, jota voit tarkentaa haluamaasi kohteeseen vaikkapa kaupunkikartta tasolle, ja myös printata mukaan (linkin “Näytä suurempi kartta” kautta löytyy printtausmahdollisuus, “Tulosta” napin takaa).

Suuremman kartan avulla voit myös hakea ajo-ohjeita Espanjassaolevien kohteiden välillä erilaisilla hauilla.

Esimerkiksi haku “madrid to barcelona” antaa ajo-ohjeet välille MadridBarcelona.

Voit käyttää myös osoitteita (laittamalla “to” sanan väliin) hakuina, ja valita kävelyohjeet ajo-ohjeiden sijasta.

Googlen kartta pääsivun avulla voi myös etsiä palveluita lähellä tiettyä kohdetta. Jos haluat esimerkiksi löytää McDonalds ravintolat läheltä Espanjan hotelliasi, haku toimii myodossa “mcdonalds loc: “hotellisi nimi””, jossa korvaat “hotellisi nimi” osion hotellisi virallisella nimellä.

Map of Spain – Maa- ja kaupunkikartat

www.map-of-spain.co.uk

Map-of-Spain sivusto on kokoelma erilaisia ilmaisia ja ostettavissa olevia Espanjan karttoja, joita voit käyttää netin kautta tai vaikkapa printata mukaasi.

Yksi parhaista osioista karttavalikoimaa ovat erilaiset isojen Espanjan kaupunkien keskustakartat, mukaanlukien keskustakartat Madridille, Barcelonalle, sekä Malagalle. Niiden käyttö voi helpottaa esimerkiksi keskustahotellien löytämistä lentokentältä keskustaan tulon jälkeen.

Sivusto tarjoaa myös aluekarttoja Espanjalle, jotka voivat olla hyödyllisiä jos aikomuksenasi on tutustua laajemmin tiettyihin suosittuihin Espanjan osa-alueisiin, kuten Andalusiaan tai Baskimaahan.

Images Google – Googlen Kuvahaku

Google Images – Karttakuvat Espanjasta

Google Kartat palvelun ohella toinen hyödyllinen Google-palvelu karttojen suhteen on Google kuvahaku, Google Images, josta voit hakea erilaisia ei-interaktiivisina kuvina netissä olevia karttoja, erilaisilla hakutermeillä.

Usein erilaisten maiden parhaimmat kartat löytyvät kyseisen kohdemaan omalla kielellä, eli Espanjan kohdalla haulla “Mapa de España“, jolla haetaan Espanjan karttoja espanjan kielellä.


Voit tehdä haun myös Googlen espanjankielisellä versiolla images.google.es, ja tarkastella, jos karttavalikoima on parempi.