Espanjasta asunto

Katsaus netissä oleviin Espanjasta asunto hakua helpottaviin palveluihin, kuten CasaSpain sekä InfoMueble.

CasaSpain
casaspain.uk.com

Englanninkielinen CasaSpain on yksi suosituimmista netin kautta tapahtuvien loma-asuntojen hakupalveluista, jonka avulla voit etsiä vuokrattavia tai ostettavissa olevia rantaloma-asuntoja, vuoristo-asuntoja, tai maalais-taloja Espanjassa.

Löytääksesi oikeanlaisen paikan sivuston tietokannassa olevista kohteista, voit tarkentaa hakuasi maan provinssin suhteen, asuntotyypin, tarkan sijainnin, koon, ja hinnan suhteen.

Kustakin kohteesta on normaalisti tarjolla kattava kuvaus sekä useampiakin valokuvia. Sivuston avulla voit tehdä myös varauksia vuokrattavissa olevista kohteista sekä ottaa yhteyttä lisätietoja varten sähköpostin avulla myytävissä olevien kohteiden omistajiin.

Jos unelmakohteesi ei ole tarjolla sivuston tietokannassa, Voit myös jättää hakemasi kohteen kuvauksen ilmaiseksi “Property Wanted” (suomeksi Asuntoja Haetaan”) osioon.

Paginas Amarillas – Asunnot
www.paginasamarillas.es/apartamento_1234.html

Páginas Amarillas, eli Espanjan keltaiset sivut, tarjoaa osana nettipalveluitaan listauksia yrityksistä, joiden avulla voit tehdä asunnonhaustasi maassa helpomman.

Palvelu on tehty siten, että voit suodataa yrityksistä esiin vain ne palvelut, jotka voivat auttaa tietyn asumismuodon suhteen, tietyn alueen suhteen, tai tietyn palvelumuodon (kuten asunnonvälitys) suhteen.


Palvelu on espanjankielinen, mutta voit tulkkausapuna käyttää vaikkapa netistä löytyvää ilmaispalvelua translate.google.fi.