Galleria Uusi Kipinä

Galleria Uusi Kipinä toimii neljän näyttelytilan voimin, joiden yhteydessä on myös grafiikan myymälä ja taidelainaamo.

Uusi Kipinä Galleria on Kauno Ry:n (Lahden taiteilijaseura ry:n, Lahden taidegraafikot ry:n ja Lahden valokuvataide ry:n vuonna 2003 perustama yhdistys) ylläpitämä, vuokrattavissa oleva taidenäyttelytila kokonaisuus.

Galleria sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia, aivan kaupunginkirjaston, kaupunginteatterin, ja kauppakeskus Trion vieressä.

Galleria Uusi Kipinä Lahti

KUVA: Gallerian korkeahko “Kulma” niminen kulmahuoneisto näyttelytila, jossa on tilaa kaikkiaan 50 m², lähikuvassa.

Uudessa Kipinässä tarjolla on kaikkiaan neljä näyttelytilaa: “Kulma” (50 m2), “Kenno” (21 m2), “Kymi” (21 m2), ja “Kirnu” (20 m2), joissa vuosittain järjestetään noin 80-100 näyttelyä.

Voit tutustua näyttelytilojen pohjapiirrustuksiin gallerian virallisen nettisivuston kautta, osoitteessa www.kauno.fi, josta löytyy myös ajankohtainen näyttely– ja tapahtumakalenteri.

Gallerian yhteydessä olevassa grafiikkamyymälässä on myyntikokoelma, johon kuuluu kaikkiaan yli 600 teosta noin 30:ltä taiteilijalta, koostuen grafiikkateoksista sekä kehystettyinä että vedoksina.

Lisäksi myymälästä voi ostaa taidekortteja, miniprint-katalogit, muotoiluinstituutin valokuvakalentereita, ja erilaisia taidekirjoja.

Uusi Kipinä
Kymintie 1
15140 Lahti
Aukioloajat: ti-pe 12-18, la-su 12-16, (maanantaisin suljettu)
www.kauno.fi

Uuden Kipinän taidelainaamon valikoimiin kuuluu grafiikkaa, maalauksia, piirustuksia, sekä veistoksia, kaikkiaan noin 50:ltä Lahden taiteilijaseuran taiteilijalta.


Teoksia voi lainata kuukausivuokraa vastaan tai ostaa suoraan omaksi.