Giro laskettelu

Giro laskettelu tuotteet ovat pääasiassa erilaisia suojuksia, joista tunnetuimpia ovat laskettelu-ja lumilautailukypärät, sekä lasketteluvaatteita.

Giron omistaa yhdysvaltalainen Easton Sports (eastonsports.com), joka pitää päämajaa Van Nuys:ssä, Kaliforniassa.

Giron ohella suojatuotteita eri lajeihin valmistetaankin myös muiden Eastonin omistamien brändien, varsinkin Bell Sportsin ja Riddellin alla.

Giro, jonka Jim Gentes perusti vuonna 1985 ja jonka päämaja on Santa Cruzissa Kaliforniassa, valmistaa nykyisin lähinnä kypäriä pyöräilyyn ja lumilajeihin.

Firman tunnetaan varsinkin tuotekehityksestään, josta esimerkkinä ovat “Giro Atmos” ja “Bell Alchera”, yhdet ensimmäisistä hiilikuitu kypäristä pyöräilyyn, jotka tarjosivat lisävahvuutta ilman että kypärän paino nousi.

Giro tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia laskettelulaseja, sekä oheistuotteita.

Voit tutustua yrityksen tuoreimpaan mallistoon virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.giro.com, josta voit tutustua myös tarjolla oleviin jälleenmyyjiin netissä ja netin ulkopuolella.


Jos ostat Giro kypärän, kannattaa tutustua myös virallisten nettisivujen FAQs osioon, josta löytyy vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, kuten esimerkiksi ohjeita kypärän varastointiin ja kypärän valintaan.