Go Tampere

Go Tampere matkailutoimisto on kaupungin virallinen turismitoimisto, joka sijaitsee aivan keskustan alueella, rautatieaseman tiloissa.

GoTampere on ollut Tampereen kaupungin virallinen matkailutoimisto vuodesta 2007, ja vastaa turisteille suunnatusta matkailuneuvonnasta, tiedotuksesta, ja markkinoinnista.

Matkailuneuvonnan keskus on rautatieasemalla (Rautatienkatu 25A, 33100 Tampere) sijaitseva neuvontapiste, josta saa paikalla olevilta asiakaspalvelijoilta neuvoja Tampereesta, tapahtuma- ja menovinkkejä, kuin myös maksuttomia karttoja ja nähtävyyksien esitteitä.

Go Tampere

KUVA: Näkymä Tampereen matkailutoimisto tiloihin osana rautatieasemaa, sijaiten säilytyslokeroille menevän käytävän vieressä. Vierailijoille varatut tietokoneet, esimerkiksi sähköpostin lukemista varten, sijaitsevat heti sisäänkäynnin oikealla puolella.

Neuvonnan ohella GoTampere myös jälleenmyy pirkanmaalaisia matkailutuotteita ja -palveluita, mukaanlukien hotellihuoneiden ja lomamökkien vuokrausta, Särkänniemen lippuja, sekä järviristeily paketteja.

GoTampereella on virallinen nettisivusto osoitteessa www.visittampere.fi, josta voit lukea lisää kaupungissa tarjolla olevista palveluista, nähtävyyksistä, sekä vaikkapa Tampere-kortista.


Tampere-kortin hinnalla mm. pääsee sisään useisiin kaupungin museoista sekä saa alennuksia moniin ravintoloihin.