Golf Itävalta

Golf Itävalta on mahdollista valita yli 140 kentästä, ja tarjolla on erilaisia golf järjestöjä, kuten “Golf in Austria”, joiden kautta voit suunnitella matkaasi.

Golf in Austria
www.golfinfo.at

“Golf in Austria” on 75 golf hotellin ja golf radan markkinointi yhteenliittymä, joka tarjoaa sen jäsenratojen ja hotellien esittelyt kuvineen, ja tarjolla ovat myös ajankohtaiset greenfee ja golf-opetus hinnastot kultakin radalta.

Voit myös tutkia yhdistyksen sivuston avulla esimerkiksi golf-paketteja vaikkapa viikonloppumatkaa silmälläpitäen.


VIDEO: Itävaltalaisen Schloss Schörnborn (www.gcschoenborn.com) golf-radan esittely.

Golfland Niederoesterreich
www.golfland.co.at

Suomesta pääsee helpoiten lentäen Wienin alueelle, ja Golfland Niederoesterreich, joka on Ala-Itävallan golf ratojen markkinointiyhdistys, on yksi hyödyllisimpiä resursseja netissä Wienin lähellä olevien golf ratojen löytämiseen.

Ala-Itävallassa on kaikkiaan 26 ensiluokkaista golf rataa, ja 18 golf-lomahotellia.

Pääset Wienistä Ala-Itävallan alueella oleviin kohteisiin helposti esimerkiksi erinomaisen Itävallan rautatieverkoston avulla.

Steiermark Golf -kortti
www.steiermark.com

Steiermark osavaltio tarjoaa kaikkiaan 23 vaihtelevaa ja mielenkiintoista golfrataa, joiden kohokohtiin kuuluvat alppi- ja viinitarhanäkymät keskellä Itävallan viheriäintä keskustaa.

Yksi mahdollisuus nauttia alueen golf-radoista on Steiermark golf-kortti, joka toimii kaikkien alueen golf-radoilla joko kolmen tai viiden green feen edestä, ja toimii niin viikkoisin kuin viikonloppuisin.

Korttiin liittyy myös kausikohtaisia erityisetuja, joista voit lukea alueen markkinointitoimiston virallisilta sivuilta.

Golf Alpin -kortti
www.golf-alpin.at

Golf Alpin kortti tarjoaa pääsyn kaikkiaan 28 Golf Alpin yhteistyö golf-radalle Salzburgin ja Tirolin osavaltioiden alueella.

Golf Alpin kortti on tarjolla sekä 5 ja 3 green fee kortin vaihtoehtoina, ja voit myös ottaa Golf Alpin markkinointiyhdistyksen kautta golf-lomapaketin, johon kuuluu jompikumpi näistä golf-kortti vaihtoehdoista.


Yhdistyksen sivusto tarjoaa myös ratojen esittelyt, hotellien kuvaukset, ja monenlaista multimedia-materiaalia golfaamisesta alueella.