Goulet risteily

Goulet risteily on Aurinkomatkojen omatoimimatka-risteily jonka alkusatamaksi voi valita joko Fethiyen tai Marmariksen sataman Turkissa.

Risteilyn nimi tulee laivasta jolla risteily tapahtuu, joka on puusta rakennettu goulet- moottoripurjehtija.

Loma on tarkoitettu varsin yksilölliseksi risteilykokemukseksi välimerellä, sillä koko laiva on varattu ryhmällesi, jonka koko voi olla 8, 12 tai 16 henkilöä. Risteilyalus valitaan ryhmän koon mukaan.

Goulet-aluksen majoitus on järjestetty kahden hengen hyteissä, joiden varustelutasoon kuuluvat suihku, wc ja yksi leveä vuode (1,5 x 2 m) ja vaihtoehtoisesti joissain hyteissä on kerrossänky.

Gouletin reitti kulkee Turkin rannikon maisemissa joko yhden tai kahden viikon ajan.

Jos lähtösatama on Fethiye, risteily voi suuntautua länttä kohti, määränpäänä Marmaris, kaunis lomakaupunki. Jos suunta on itään, pysähdyspaikaksi voi valita vaikkapa Kalkanin kaupungin ja yöpyä sen alueen luonnonlahtien kuvankauniissa poukamissa.

Jos lähtösatama on Marmaris, itäinen reitti vie Fethiyenlahden maisemiin, kun taas reitti länteen menee aina antiikin Knidoksen maisemiin saakka.

Aurinkomatkat käyttää Turkkilaista Tüm-Tour (www.tumtour.com.tr) -yhtiötä yhteistyökumppaninaan risteilyn järjestämisessä.

Voit vaihtoehtoisesti tietysti tehdä risteilyvarauksen myös omatoimisesti suoraan Tüm-Tourin kanssa, jolloin kaiken itsenäisesti järjestäen matkasi voi tulla huomattavastikin halvemmaksi.


Jos haluat tehdä matkan Aurinkomatkojen kautta, lisätietoja risteilystä on osoitteessa www.aurinkomatkat.fi/turkki/goulet-risteily-omatoimimatka.