Häämatka Thaimaa

Katsaus suosittuihin häämatka Thaimaa hotelleihin Chiang Mai alueella.

Chiang Main alueella oleva Four Seasons Chiang Mai on yksi suosittuja häämatkahotelleja Thaimaassa, ja se on ollut vuosikausia Condé Nast Traveler lehden “Gold List” listalla, joka listaa parhaita majoituspaikkoja.

Hotelli sijaitsee toimivan riisifarmin alueella, ylikatsoen Doi Suthep vuoriston, ja tarjoaa arkkitehtuuria, joka sekoittaa 1200-luvulta olevia burmalaista, intialaista ja kiinalaista tyylisuuntaa.

Vierasasuntojen yksityiskohtiin kuuluvat verannat ja hallimaiset seinät.

Hotellin (www.fourseasons.com/chiangmai/) ravintolat, etenkin Thai keittiötä edustava Sala Mae Rim, ovat kuuluisia tasokkaasta ruoastaan.

Toinen suosittu Chiang Mai hotelli on Mandarin Oriental Dhara Dhevi (www.mandarinoriental.com/chiangmai/), joka tarjoaa 123 vierasmajoitus yksikköä, jotka edustavat yli kahtatoista sisustuksellista tyylisuuntaa.

Vierasmajoitus yksikköjen tyylisuunnista häämatkalaisten keskuudessa suosituin on Pohjoisen Thaimaan tyylisuunnan huvilatyyppi, ja näiden yksikköjen yhteydessä tarjolla on yksityisiä uima-altaita ja porealtaita.

Majoitushuviloiden yksityiskohtiin kuuluvat myös tiikkipuulattiat ja tiikkipuusta tehdyt paneloidut kaartuvat seinät, joihin kontrastia tuovat sekoitus antiikkisia ja modernityylisiä huonekalusteita.

Majoituksiin kuuluvat myös valtavan kokoiset kylpyhuoneet ja porekylpyammeet.


Mandarin Oriental tarjoaa eri tasoja palvelua ja hoitoja asiakkailleen, mukaanlukien…

  • ilmaisia yoga tunteja,
  • upean kylpylän, ja
  • kokkikoulun.