Halpa Helsinki hotelli

Halpa Helsinki hotelli mahdollisuuksiin kuuluvat huoneistohotelli Stayat Apartments, Hotelli Arthur, sekä Hotelli Anna.

Helsingin hotelleista suuri osa on varsin tasokkaita bisnes hotelleja, kuten esim. Hotelli Kämppi tai SAS Radisson Etu-Töölössä, johtuen osin siitä, että turisteista varsin suuri osa Helsinkiin tulevista on bisnes vierailijoita, joko tulossa tekemään liiketoimintaa Helsingissä tai vaihtoehtoisesti tyypillisesti tulossa vierailemaan Helsingissä järjestettäville messuille.

Hyvä tapa saada käsitys halvoista hotelleista Helsingissä on katsastaa hinta haitari hintojen vertailu nettisaiteista, kuten kayak.com, joka toimii englannin kielellä. Kayakin avulla on mahdollista laittaa tarjolla olevat hotellihuoneet hintajärjestykseen, halvimmasta kalleimpaan.

Jotkin hotellit, kuten esim. Accome Apartments tai Huoneistohotelli Red Hill Apartments, eivät kuitenkaan yleensä ilmoita hintojaan tälläisten hintavertailu nettisaittien kautta, minkä takia niihin on tyypillisesti otettava yhteyttä suoraan.

Omenahotelli – Eerikinkatu
Eerikinkatu 24
00100 Helsinki
www.omenahotels.com

Omenahotelli on kahden toimipaikan avulla Helsingissä toimiva hotelliketju.

Hotellin edullisuus perustuu siihen, että mahdollisimman monta toimintoa on automatisoitu, ja maksat vain peruspalveluista, ja kaikki muu, kuten internet ja aamiainen, on tilattava palveluina erikseen ja ylimääräiseen hintaan.

Molemmat Helsingin toimipaikoista, Lönnrotinkadulla ja Eerikinkadulla, ovat hyvin varusteltuja, ja lähellä keskustan palveluita.

Halpa Helsinki hotelli – Omena Hotelli – Lönnrotinkatu
Lönnrotinkatu 13
00120 Helsinki
www.omenahotels.com

Hotelli StayAt Hotel Apartments
www.accome.com
www.stayat.eu

Hotelli StayAt Apartments on huoneistohotelli Helsingissä, joka toimii myös Tukholman alueella. Heidän hintansa ovat yleensä erittäin edullisia, hotellin sijainti erittäin hyvällä paikalla, Katajanokalla sekä Töölössä, sekä kalustetaso on erittäin hyvä.

Accomen palveluihin kuuluvat mm. keittiövarustelu sekä jääkaappi jokaisessa asunnossa, TV, laajakaista internet, mikroaaltouuni, sekä puhelin ja herätyskello.

Hotelli Arthur
Vuorikatu 19,
00100 Helsinki
www.hotelarthur.fi

Hotelli Arthur on edullinen hotelli keskellä Helsingin keskustaa, kivenheiton etäisyydellä mm. rautatientorista joka toimii myös Helsingin pääjuna-asemana, josta jatkoyhteyksiä löytyy mm. Tampereelle, Turkuun, ja Lappeenrantaan.

Hotellin varustelutaso on varsin tavanomainen, sisältäen tyypillisesti TV setin, puhelimen, ja erillisen sohvan ja työskentelyalueen.

Hotelli Anna
Annankatu 1
FIN-00120 Helsinki
www.hotelanna.com

Tämä Annankadulla sijaitseva hotelli on varsin erinomaisella paikalla Helsingin yöelämää silmälläpitäen, sillä Iso-Roobertinkadun kävelykatu on aivan hotellin vierellä.

Myös Kaivopuisto, Stockmannin tavaratalo sekä kauppatori ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Huoneiden varustelutaso ja koko ovat varsin vaatimattomia, mutta edullinen hinta korvaa nämä puutteet varsin pitkälle. Tyypillisesti huoneissa on TV sekä minibaari, ja myös langattoman laajakaistan käyttö on mahdollista omalta kannettavalta tietokoneelta.


Kahvin janoisia varten vastaanoton vieressä on kahviautomaatti, joka varsinkin varhaisina aamun hetkinä toimii keitaana erämaassa.