Halpa hotelli Amsterdam

Halpa hotelli Amsterdam kohteisiin kuuluvat HEM hotelli sekä Asterisk Hotel.

Amsterdamin keskustan alueella on yli 250 hotellia tarjolla, joten suoraan hotelleihin yhteyden ottaminen olisi sekä aikaa vievää että työlästä.

Oikotie halvimpien hotellien löytämiseen on käyttää internet hotellihuone hakukoneita kuten booking.com sekä venere.com.

Suosittuja ovat myös kayak.com sekä hotwire.com. Näistä HotWire on erittäin suosittu tapa saada kolmen ja neljän tähden hotelleja kahden tähden hotellin hinnalla. Ainoa negatiivinen seikka palvelussa on että saat tietää hotellin tarkan sijainnin sekä nimen vasta tilauksen jälkeen.

Amsterdamin hotellien kohdalla kannattaa käyttää myös tripadvisor.com nimistä palvelua, josta voit lukea muiden hotellissa yöpyneiden arvostelut, ja minkä vastineen hinnalle he ovat saaneet.

HEM hotelli
www.hemhotels.nl/en/

HEM hotelli on 216 huoneen hotelli joka on peruskorjattu 2007. Hotellin luokitus on 3-tähteä.

Hotellin kalustukseen kuuluu uuden designin lisäksi ilmastointi, sekä langaton internet. Hotelliin on helppo päästä mm. julkisella transportaatiolla sekä omalla autolla ja hotellilla on oma parkkialueensa alueella.

Jos hotellin hinta on mielestäsi liian korkea, sillä on myös vielä halvempi sisarhotelli noin 30 kilometrin päässä Amsterdamin keskustassa. Tällä sisarhotellilla on nettisivusto tarjolla osoitteessa:

www.tolhuus.com

Asterisk Hotel
Den Texstraat 16
1017 ZA Amsterdam
www.asteriskhotel.nl

Tämä 40-huoneen hotelli sijaitsee hiljaisella tiellä Amsterdamin sydämessä, kahden minuutin kävelymatkan päässä ravintoloista sekä baareista.

Hotelli on myös kävely etäisyydellä Amsterdamin päänähtävyyksiä kuten Rijksmuseo sekä Van Gogh Museo, kuin myös Floating Flower Markkinaa.

Yöelämä alueista Rembrandtplein sekä Leidseplein ovat myös lähellä.

Quentin Hotel
Leidsekade 89
1017 PN Amsterdam
www.quentinhotels.com

Tämä 50 huoneen hotelli sijaitsee keskeisellä Amsterdamin alueella lähellä kuuluisaa Leidseplein-aukiota.


Hotelli on kuuluisa varsinkin kaupungin nuorien musiikkiyhtyeiden majoituspaikkana. Hotellista on kaunis näköala läheisille kanaville ja se on lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä sekä yöelämää. Lähellä on myös Museumplein-aukio (5 minuutin kävelymatkan päässä), josta löydät mm. Rijks-, Van Gogh – ja Stedelijk-museot.