Halpa hotelli Barcelonassa

Halpa hotelli Barcelonassa on mahdollista valita yli 400 hotellin joukosta. Halvimpiin kuuluvat mm. NH Porta Barcelona sekä Àgora BCN.

Koska Barcelonassa on niin laaja joukko hotelleja, kannattaa halvimpien löytämiseen käyttää internet hotellihuoneen hintojen vertailupalveluja kuten kayak.com tai booking.com.

Barcelonan hotellien kohdalla kannattaa lukea myös muiden hotellissa vierailijoiden kommentteja siitä minkälaisen vastineen he saivat rahoilleeen, tripadvisor.com palvelusta tai booking.com:sta (kunkin hotellin kohdalla erillisellä sivulla).

Àgora BCN
Passeig dels Castanyers, 21, 08035 Barcelona
www.agorabcn.com

Tämä 220 huoneen hotelli toimii pääasiassa hotellina opiskelijoille ja opettajille (190 huoneista on varattu heille), jotka käyvät vieressä olevaa Barcelonan yliopiston Mundet kampusta.

Voit varata huoneen hotellista esim. booking.com kautta. Hotellista onerinomaiset kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineille, kuten metrolla, keskustaan, jonne metro matka kestää noin 20 minuuttia.

NH Porta Barcelona
Avda. Generalitat de Catalunya, 2-6,
08960 Sant Just Desvern, Barcelona
nh-hotels.com/nh/en/hotels/spain/barcelona/nh-porta-barcelona.html

Hotelli NH Porta Barcelonan sijainti on noin 3 km Barcelonan keskustasta, ja lähellä A-2 moottoritietä, jos käytät omaa autoa matkustamiseen.

Hotelli sijaitsee myös noin 10 minuuttia lentokentältä, ja se on myös lähellä yliopisto aluetta sekä F.C Barcelonan stadionia.

Kaikissa hotellin huoneissa on ensuite kylpyhuone, työskentelypöytä, sekä WIFI internet liittymä.


Hotellista löytyy myös punttisali, sauna, jacuzzi sekä terassi joka on auki kesäkuukausien ajan.