Halpa hotelli Lontoossa

Halpa hotelli Lontoossa on mahdollista valita yli 840 hotellin joukosta, joista halpoja ovat mm. EasyHotel sekä Formule1 ketjut.

Koska hotelleja on näin paljon, suosittu tapa löytää halvimmat hotellit Lontoossa on käyttää huoneen hinta hakukoneita kuten kayak.com nettisivustoa, jolla voit yhdellä klikkauksella järjestää tulokset hinnan mukaan.

On suositeltavaa, että ennen varauksen tekemistä tarkastat mitä muut hotellissa asuneet ovat pitäneet vastineesta rahalle, käymällä nettisivustolla osoitteessa tripadvisor.com.

Lords Hotel London
20-22 Leinster Square
Bayswater
London W2 4PR
www.lordshotellondon.co.uk

Tämä halpa Lontoolais hotelli on suuruudeltaan suunniteltu maksimissaan 210 vieraalle, ja sen huoneiden varusteluun kuuluvat ensuite suihku ja vessa televisio ja useimmissa on suoralinja puhelin.

Huoneen hintaan kuuluu mannermainen aamiainen joka tarjoillaan päärakennuksen ruokailuhuoneessa.

Hotelli sijaitsee alueella jolla on paljon mm. Intialaisvaikutteita, ja lähellä ovat mm. Bayswaterin metroasema sekä Hyde Park puisto ja kävelymatkan päässä mm. Harrods tavaratalo.

EasyHotel Lontoo
www.easyhotel.com

EasyHotel on budjetti hotelli ketju samalta firmalta joka pyörittää mm. EasyJet lentoyhtiötä.

Sillä on 4 hotellia eri puolilla Lontoota:

  • easyHotel Victoria
  • easyHotel South Kensington
  • easyHotel Earls Court
  • easyHotel Paddington

EasyHotel Paddington sijaitsee minuuttien kävelymatkan päässä Paddingtonin asemalta sekä Heathrow Express terminaalista.

EasyHotel Victoria on 5 minuutin kävelyn päässä Victoria juna- ja metro asemalta, jolta on helppo päästä hetkessä minne päin Lontoota tahansa.

EasyHotel South Kensington sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Kensingonin ja Knightsbridgen museoista sekä gallerioista. Se on myös lähellä Hyde Park puistoa sekä nopean yhteyden lähellä Heathrow lentokentälle.

EeasyHotel Earls Courtista pääset 5 minuutin kävelyllä Earls Court maanalaisen asemalle sekä Kensingtonin alueella oleviin nähtävyyksiin, kuten museoihin ja Harrods tavarataloon.

Formule 1 Hotels
www.hotelformule1.com

Tällä Accor-hotellifirman budjettibrändillä on kaksi hotellia Lontoossa:

Formule 1 London Thurrock M25
Formule 1 London Barking

Koska tämä hotelli ketju pyrkii tarjoamaan mahdollisimman halpoja hintoja, näiden hotellien sijainti on hieman syrjäällä suhteessa Lontoon keskustaan.


Lisäksi, huoneista ei löydy vessaa eikä suihkua, vaan niiden sijainti on lähellä huonetta käytävällä.