Halpa hotelli Rooma

Halpa hotelli Rooma mahdollisuuksiin kuuluvat mm. Clelia Palace Hotel sekä Hotel Metro.

Roomassa on yli 600 hotellia tarjolla, ja useat näistä ovat varsin edullisia hinnoittelultaan. Usein suositeltu tapa löytää halvimmat Rooman hotellit nopeasti on käyttää huoneen hinnan hakukoneita kuten kayak.com sekä booking.com.

Ennen huoneen varaamista kannattaa myös tarkistaa millaisen vastineen rahoilleel ovat saaneet hotellissa aikaisemmin yöpyneet, mm. nettipalvelu tripadvisor.com avulla.

Usein käytetty oikotie halvempaan asumiseen Roomassa on vuokrata asunto kalustettuja asuntoja välittäviltä paikallisilta firmoilta esim. viikoksi tai kahdeksi.

Clelia Palace Hotel
Via di Vernicino, 133, Rome
www.cleliapalacehotel.com

Clelia Palace hotel on erittäin tasokas hotelli, mutta sen sijainti on varsin kaukana keskustasta. Esim. Colosseumille matkaa on 18 km, minkä takia tästä hotellista saa usein erittäin edullisia huoneita Rooman lomalle esim. nettipalvelusta booking.com.

Hotellilla on 67 huonetta ja Junior sviitti, Amerikkalainen baari, ravintola, sekä kokoustila.

Lähellä olevia merkittäviä kohteita Roomassa ovat mm. Banca d’Italia, CNR (Kansallinen Tutkimuskeskus), Tor Vergata’ Yliopisto, sekä Cinecittà filmi studiot.

Läheltä löytyy myös ostoskeskuksia kuten Romanina ja Roma Est.

Rooman keskustaan pääsee alueelta mm. metro asema Anagninalta.

Hotel Metro
Via di Rebibbia, 18
00156 Roma (RM), Italia
www.hotelmetroroma.com

Hotel Metro Roma mainostaa itseään Amerikkalaistyylisenä hotellina, ja sen huoneisto hinnat ovat usein erittäin edullisia mm. booking.com palvelun kautta.

Hotellilta on autolla matkaa esim. Colosseumille noin 10 kilometriä, mutta lähellä on myös metroasemia, kuten Rebibbia metroasema, jolla pääsee Termini Central asemalle saakka metro linja B:llä.

Kaikissa huoneissa on yksityinen kylpyhuone, Tv, mini-baari, tallelokero, internet, ilmastointi sekä lämmitys.

Auditorium Di Mecenate
Via Dello Statuto 44, 00185 Rome

Auditorium Di Mecenate on 10 huoneinen huoneistohotelli tyyppinen hotelli, joka sijaitsee normaalissa asuntotalossa keskeisellä sijainnilla Roomassa.

Via dello Statuto, jolla hotelli sijaitsee, on Metro A aseman lähellä (Vittorio Emanuele) ja lyhyen kävelymatkan päässä mm. Termini juna-asemasta.

Hotellissa on epätyypillisesti huoneistohotelleille kuitenkin 24 tunnin vastaanotto, joka lisää asumisen turvallisuutta. Lisäksi hintaan kuuluu mannermainen aamiainen joka tuodaan huoneisiin.


Hotellilla ei ole omaa internet sivustoa, mutta voit varata huoneen hotellista esim. booking.com nettipalvelun kautta.