Halpa hotelli Tukholma

Halpa hotelli Tukholma mahdollisuuksiin kuuluvat mm. Stayat Apartment Hotels huoneisto hotelli, Connect Hotel, sekä Akalla Hotel Apartments.

Stayat Apartment Hotels
stayat.se

Stayat huoneistohotellilla on kolme kohdetta Tukholmassa, Bromman, Kistan, ja Solnan kaupunginosissa.

Bromman 182 huoneistoinen kohde on Alvikissa aivan Tukholman keskustan länsipuolella. Talo jossa huoneistot sijaitsevat on 16 kerroksinen ja siitä on järvinäköala Mälaren järvelle.

Bromman hotelli on Alvikin torin lähellä, josta löytyy myös ravintoloita ja kauppoja sekä sijainti on bussi- ja maanalaisyhteyksien tuntumassa.

StayAt Kista sijainti on Tukholman keskustan ja Arlandan lentokentän välissä. StayAt Kista on saman katon alla Kista Galleria ostoskeskuksen ja lähellä Kista Science Toweria.

Kista alueena on ICT-alan keskittymä Ruotsissa, ja siellä työskentelee kaksi kolmasosaa Ruotsin yksityissektorin IT- ja telealan väestä.

StayAt Kistassa on 166 hotellihuoneistoa ja sen sijainti on bussi- ja maanalaislinjojen varrella. Lähin maanalaisen asema on hotellin vieressä, jolta matka Tukholman Centralstation-asemalle kestää noin 17 minuuttia.

StayAt Solna on 88 huoneistoinen huoneistohotelli hieman Tukholman keskustan ulkopuolella Sundbybergin ja Solman rajalla.

Läheltä löytyy kuitenkin mukava valikoima kauppoja, ravintoloita, Filmstadenin elokuvateattereita sekä Råsundan jalkapallostadioni.

Bromman ja Arlandan lentokentät ovat lähellä, samoin bussi- ja maanalaisen asemat. Paikasta on noin viiden minuutin automatka keskustaan.

Connect Hotel
www.connecthotel.se

Connect Hotel Tukholma avautui vieraille ensimmäistä kertaa Syyskuussa 2007.

Hotellin sijainti on lähellä Älvsjön asemaa, jolta matka Stockholm Central asemalle vie noin 10 minuuttia.

Connect Hotellilla on kohteessa 60 standardihuonetta sekä 35 Quick Sleep-huonetta, jotka on suunniteltu hintatietoisimmille asiakkaille.

Joka huoneesta löytyy mm. nopea internet yhteys sekä vastaanoton alueelta vieraille varattuja tietokoneita printterin kanssa, jos et tuo omaa kannettavaa tietokonetta mukanasi.

Connect Hotellilla on kohteita myös Skavstan sekä Arlanda lentokenttien tuntumassa.

Akalla Hotel Apartments
Finlandsgatan 64
164 74 KISTA – Sweden
www.akallahotel.se

Akalla Hotel on moderni 56 huoneen hotelli sekä huoneistohotelli Akallassa Suomalaisittain kivasti nimetyllä Finlandsgatanilla, joka sijaitsee noin 14 km pohjoiseen Tukholman keskustasta, josta keskustaan pääsee 25 minuutilla maanalaisella.


Matkaa Arlandan lentokentälle on 28 km, joka on noin 20 minuutin matka autolla, taksilla tai bussilla. Bromman lentokenttä on noin 8 km päässä.