Halpa Toronto hotelli

Mahdollisuutesi halpa Toronto hotelli löytämiseen ovat hyvät varsinkin hieman keskustan ulkopuolella ja lentokentän läheisyydessä.

Toronton hotellitarjonta on yksi Kanadan parhaimpia, ja mahdollisuudet löytää jopa tasokas hotelli erittäin halvalla on hyvä Torontossa.

Jos matkasi tarkoitus on bisnes, ja tarvitset tätä varten myös bisnes luokan hotellin, jossa on liikemiehiä varten omat palvelunsa (kuten bisneskeskus tietokoneineen), yksi parhaimmista internet palveluista joilla voit saada tällaisen hotellin halpaan hintaan on hotwire.com.

Hotwiren kautta on mahdollista saada jopa neljän tähden hotellejahintoihin joihin yleensä saa kahden tähden hotellin.

Torontossa tämä on totta varsinkin hotelleille, joiden sijainti on lähelläToronton lentokenttää.

Muutoin halvimmat hotellit löytyvät usein keskustan alueelta tai läheisestä Yorkin kaupunginosasta.

Autolla liikkeellä olijat löytävät erityisiä moottorihotelleja varsinkin Toronton keskustasta itään, jonne kaupungin keskeiset moottoritiet vievät matkalla kohti pohjois-Ontariota.

Moottorihotellit on suunniteltu siten että niiden keskeinen anti on helppokäyttöisyys autoilijalle.

Tämä näkyy mm. siten, että auton voi mm. jättää suoraan hotellin oven ulkopuolelle, eikä motellilla ole tyypillisen hotellin tapaan sisäkäytäviä ollenkaan.

Myös vastaanotto on usein erillisessä rakennuksessa.

Keskustan hotelleissa löytyy monta hyvää ja halpaa hotellia, mutta myös iso joukko todella halpoja ja huonokuntoisia hotelleja.

Toronton keskustan hotellien kohdalla varsinkin kannattaa lukea muiden kävijöiden tekemät arvostelut hotellista ja sen palvelusta tripadvisor.com nimisestä nettisivustosta, jonne voit jättää myös omasi kun lomasi on ohi.

Sivut ovat englanninkieliset, mutta voit kääntää helposti sivut suomeksi käyttäen Googlen käännösautomaattia osoitteessa www.google.com/translate (valitse lähtökieleksi english ja käännöskieleksi finnish).

Voit toki etsiä manuaalisesti hotelleja vaikkapa Googlen avulla Toronton alueelta, mutta Toronton suuren tarjonnan takia on suositeltavaa käyttäähotelli hintojen vertailu nettisivustoja, joista parhaimpaan kastiin kuuluu kayak.com.

Kun saat Kayakin antaman listan Toronton hotelleista haluamallesi ajalle, voit järjestää tulokset halvimmasta kalleimpaan näpäyttämällä hiirellä otsikkoa “price” joka järjestää tulokset hinnan mukaan.

Muita hintojen vertailu nettisivustoja ovat mm. expedia.com, hotels.com, sekä orbitz.com.


On usein suositeltavaa käydä mahdollisimman monta tällaista palvelua läpi jotta löytäisit varmasti halvimman juuri sillä hetkellä tarjolla olevan hotellihuoneen lomallesi Torontossa.