Halpalentoyhtiö Italia

Halpalentoyhtiö Italia vaihtoehtoja ovat mm. Meridiana, sekä Volareweb.

Suomesta Italiaan lentävät erilaisista halpalentoyhtiöistä Air Berlin, Air Baltic, sekä Blue1.

Air Berlin (airberlin.com) lentää Italian kohteisiin Saksassa tapahtuvan välilaskun kautta. Aikataulullisesti voit helposti varata lennon Helsingistä Roomaan tai Milanoon.

Nämä lennot tekevät yleensä välilaskun Berliinissä tai Dusseldorfissa.

Air Baltic (airbaltic.com) lentää Italian kohteisiin Riiassa tapahtuvan välilaskun kautta. Italian kohteista Air Baltic lentää Milanoon, Venetsiaan, sekä Roomaan.

Blue1 (blue1.fi) ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta heidän hinnoittelunsa on usein kilpailukykyinen Italian reiteillä halpalentoyhtiöiden kanssa. Blue1 lentää suorina lentoina Italiassa Helsingistä Roomaan sekä Milanoon.

Italiaan rekisteröityjä halpalentoyhtiöitä ovat mm. Blu Express, Meridiana, On Air, sekä Volare Web.

Blu Express (www.blu-express.com) on Italialaisista halpalentoyhtiöistä ainoa joka pitää kotipaikkanaan Rooman Fiumicino lentokenttää. Sen kohteisiin vuoden 2011 tietojen perusteella kuuluu mm. laaja valikoima Italian sisäisiä kohteita, Nizza Ranskassa, Istanbul, Granada Espanjassa, Moskova ja Pietari, sekä kohteita Kuubassa.

Meridiana (www.meridiana.it) lentää useisiin kohteisiin Euroopan ja Italian sisäisesti, kuin myös New Yorkiin, Punta Canaan, ja Cancuniin Amerikoissa. Heidän kohteisiinsa kuuluu myös (Italiasta) kohteita Afrikassa, Aasiassa ja lähi-Idässä.

On Air (www.flyonair.it) halpalentoyhtiö käyttää päälentokenttänään Abruzzo International lentokenttää Pescarassa, Italiassa. Sen kohteita Euroopassa ovat mm. Ukrainan Lviv, Munich, Pariisi sekä Bukarest Romaniassa.


Volare Web (www.volareweb.com) käyttää päälentokenttänä Milanoa, ja Italian sisäisten kohteiden lisäksi se lentää Varsovaan, Krakovaan, Wroclawiin, Malagaan, Timisoaraan, Maltalle, Pariisiin, sekä Portoon.