Halpalentoyhtiö Lontoo

Halpalentoyhtiö Lontoo toimijoita ovat muun muassa Monarch sekä Flybe.

Suomesta Lontooseen halpalentoyhtiöistä lentävät Ryanair, Air Baltic, sekä Easyjet.

Ryanair (ryanair.com), joka on Euroopan suurin halpalentoyhtiö, lentää Lontooseen Tampereelta, ja sillä on Lontoon lisäksi Tampereelta lentoja myös mm. Milanoon, Bremeniin, Dubliniin, Osloon, Roomaan, Frankfurtiin, sekä Riikaan.

Easyjet (easyjet.com), Euroopan toiseksi suurin halpalentoyhtiö, lentää puolestaan halpoja lentoja Helsingistä Lontooseen.

Air Baltic (airbaltic.com) puolestaan on nopeasti kasvava Latvialainen halpalentoyhtiö, jolla on lentoja Lontooseen Suomesta sekä Helsingistä, Kuopiosta, Tampereelta, että Oulusta.

Halpalentoyhtiö Air Berlin (airberlin.com) lentää myös Lontooseen, tyypillisesti Saksassa tapahtuvan välilaskun kautta.

Kaikkien näiden halpalentoyhtiöiden kohdalla kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska usein mitä aikaisemmin olet liikkeellä vertaamassa hintoja ja tilaamassa, sitä halvemman hinnan voit saada.

Lontoossa toimiviin lentoyhtiöihin, joita voit käyttää vaikkapa jatkolentoihin Euroopan sisällä kuuluvat myös Flybe, Monarch, sekä Thomson Fly.

Monarch Airlines (www.monarch.co.uk) lentää yli 100:aan kohteeseen, käyttäen Lontoon Gatwickin sekä Lontoon Lutonin kenttiä pääpaikkoinaan.

Flybe (www.flybe.com) on usein mainittu Euroopan suurimmaksi itsenäiseksi alueelliseksi lentoyhtiöksi, ja tarjoaa halpoja lentoja 167 reitillä, mukaanlukien lentoja 24:ltä brittiläiseltä lentokentältä, ja myös Helsinki-Vantaan kentältä useisiin kohteisiin Euroopassa.


Thomson Fly (flights.thomson.co.uk) on isoin charter lentoyhtiö maailmassa, ja operoi myös halpoja lentoja 20:een Euroopan kaupunkiin, ja operoi lontoon kentistä Lutonista, Gatwickista, sekä Stanstedilta.